The Box

2019-01-24 20:00
架构师提供的文本描述。模块化是这个阁楼设计的关键。
Text description provided by the architects. Modularity is a key word in the design of this Loft.
这些客户是一对年轻的以色列夫妇,他们想要一套能充分利用空间的公寓,但这也能让他们拥有一间儿童卧室,甚至还可以把第三间卧室纳入未来的规划之中。
The clients, a young Israeli couple wanted an apartment that would make the most of the space but that would also allow them to have a children bedroom and even integrate a third bedroom in the planning, to be built in the future.
 © Amit Geron
阿米特·杰龙(Amit Geron)
该项目是在建造这座建筑的同时进行的,因此公寓被留下了一个空壳,没有任何其他的东西来设计它具有最大的自由。
The project was commissioned while the building was being built, so the apartment was left an empty shell without anything else than the structure for us to design it with maximum freedom.
 © Amit Geron
阿米特·杰龙(Amit Geron)
 
 © Amit Geron
阿米特·杰龙(Amit Geron)
使用极少的材料和干净的线条与慷慨的生活区域相结合,增强了开放空间的感觉。
The use of very few materials and clean lines combined with a generous living area enhance the feeling of open space.
 © Amit Geron
阿米特·杰龙(Amit Geron)
不过,保持亲密是基本的,2间卧室的每一个都转向外面,可以俯瞰外面一百周年的树木。
Still, preserving intimacy was fundamental, and each of the 2 bedrooms are turned to the outside, overlooking at the centenary trees outside.
客厅里的地板、天花板和一堵墙都是用粗糙的混凝土砌成的。
The floor, ceiling as well as a wall in the living room were left in rough concrete.
 © Amit Geron
阿米特·杰龙(Amit Geron)
盒子和厨房前面的白色橡木和反光,自定义刷不锈钢。
The Box and the kitchen in front of it are covered in white oak and reflective, custom brushed stainless steel.
 Kitchen elevations
厨房高地
 Carpentry Detail1
木工Detail 1
一个连续的白色漆书柜连接所有的生活区,并创造各种各样的存储周围。它还在设计中整合了通往周围空间的门。
A continuous white lacquered bookcase links all the living area and creates various storage all around. It also integrates the doors to the surrounding spaces in the design.
Box是一个功能齐全的对象。它包括儿童浴室,一些衣服和家用亚麻布储藏室,并定义了餐区与长椅。
The Box is a fully functional object. It encloses the children bathroom, some clothes and household linen storage and defines the dining area with a bench.
 © Amit Geron
阿米特·杰龙(Amit Geron)
厨房也是模块化的,后面的单元完全打开或关闭,允许在需要时隐藏混乱和技术。刷过的不锈钢地板反射进来的光线,透过树木过滤,以活泼和诗意的方式。
The kitchen is also modular, the back unit opening or closing completely and allowing to hide the mess and the technique when needed. The brushed stainless-steel floor reflects the light that comes in filtered through the trees in a lively and poetic way.
 © Amit Geron
阿米特·杰龙(Amit Geron)
角度灯扰乱了平静,清洁和方形的设计,并为它提供了一些能量和运动。
The angled led lights disturb the calm, clean and square design and provide it with some energy and motion.
而且,在外面的百年树,几乎进入公寓里面的建筑都是通过大窗户,仿佛是艺术品和滤镜,创造了一个不断变化的空间。
Also, the centenary trees outside, that almost enter inside the apartment are framed through the large windows as if they were art pieces and filter light creating an ever-changing space
 © Amit Geron
阿米特·杰龙(Amit Geron)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

不惊

什么也没写

1766 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年