CoorsTek Center Bohlin Cywinski Jackson

2019-01-23 10:00
记录设计师安德森·梅森·戴尔建筑师总承包商FCI建筑商景观设计师石灰绿色设计机械工程师Shaffer Baucom工程
Architect Of Record Anderson Mason Dale Architects General Contractor FCI Constructors Landscape Designer Lime Green Design Mechanical Engineer Shaffer Baucom Engineering & Consulting Structural Engineer Martin Martin Consulting Engineers Manufacturers Loading... More Specs Less Specs
 © Ron Pollard
罗恩·波拉德
建筑师提供的文字说明。科罗拉多大学新的合作中心是一个教育和研究机构,致力于连接学生、教师、研究人员和来自世界各地的行业专业人员。位于校园中心的四层楼建筑是矿山、CORS族和Coorsteek之间的多代合作伙伴关系中的一个重要里程碑,是技术陶瓷制造的领导者。
Text description provided by the architects. The new CoorsTek Center at the Colorado School of Mines is an education and research facility dedicated to connecting students, faculty, researchers, and industry professionals from around the world. Located in the heart of campus, the four-story building is a significant milestone in a multigenerational partnership between Mines, the Coors family, and CoorsTek, a leader in technical ceramics manufacturing.
 © Nic Lehoux
C.Nic Lehoux
新的中心支持广泛的学术和研究活动。该大楼是应用科学和工程学院(案例)和物理系的所在地,并支持学院的三个其他部门和两个跨学科项目之间的协作伙伴关系:化学和地球化学部、化学和生物工程系、冶金和材料科学部、材料科学项目和核科学和工程计划。
The new Center supports a broad range of academic and research activities. The building is home to the College of Applied Science and Engineering (CASE) and Department of Physics, and supports collaborative partnerships among the college’s three other departments and two interdisciplinary programs: the Department of Chemistry and Geochemistry, the Department of Chemical and Biological Engineering, the Department of Metallurgical and Materials Engineering, the Materials Science Program, and the Nuclear Science and Engineering Program.
 © Ron Pollard
罗恩·波拉德
该建筑的设计采用群众性和物质性来连接遗址的历史背景和无处不在的前沿景观。它的金属和玻璃正面垂直标出服务核心,在黑暗的砖石,这有助于锚定建筑物的入口。浮动水平砌体板由标志性的浅色砖制成,在整个校园广泛使用,增加了视觉兴趣,并引入了前瞻性的美学,利用历史调色板。西北外立面,面向著名的校园绿地卡凡达公域,包括全高度玻璃在第一层,垂直玻璃面板和金属鳍在第二层和第三层,浮在上面和调整受建筑物的内部程序影响。
The building’s design employs massing and materiality to connect to the site’s historic context and the omnipresent Front Range landscape. Its metal and glass facade is vertically punctuated by service cores clad in dark masonry, which help to anchor the building’s entrances. Floating horizontal masonry panels made of the signature pale brick used extensively throughout campus add visual interest and introduce a forward-looking aesthetic utilizing the historical palette. The northwest exterior, which fronts the popular campus green known as Kafadar Commons, consists of full-height glazing at Level 1, and vertical glass panels and metal fins at Levels 2 and 3 that float above and modulate as influenced by the building’s interior program.
 © Nic Lehoux
C.Nic Lehoux
虽然该中心的设计是为了适应情况,更大的校园需要一般的教室空间,提供了一个机会吸引所有学科的学生和教师通过大楼。媒体密集的“主动学习”室是灵活的,可以根据课程要求重新安排小组工作和讨论。在教室外,一个生动的步行街与校园绿地的全景视觉连接结合了不同类型和规模的座位和协作工作区,为计划中的和偶然的相遇提供了机会。这些空间模仿科技工作场所,创造一个开放、动态的环境,让学生为大学毕业后的工作生活做好准备。
While the Center is designed to accommodate CASE, the larger campus need for general classroom space provided an opportunity to draw students and faculty of all disciplines through the building. Media-intensive ‘Active Learning’ rooms are flexible and can be rearranged for group work and discussions as curriculum dictates. Outside the classrooms, a lively promenade with panoramic visual connections to the campus green incorporates seating and collaborative work areas of varied types and scales, offering opportunities for both planned and chance encounters. These spaces emulate tech workplaces to create an open, dynamic environment that will prepare students for post-college work life.
 Floor Plan

                            
CoorsTek的复杂规划需求,与主层次上的一般教室空间形成对比,定义了建筑的组织逻辑。第1级提供给整个校园,第2级和第3级设有专门的教学和研究实验室、教员和研究生办公室。附加的实验室空间与特定的照明,声音,或振动要求是塞在下面的等级。
CoorsTek’s complex programmatic requirements, contrasted by the general classroom spaces on the main level, define the building’s organizational logic. While Level 1 is made available to the entire campus, Levels 2 and 3 contain dedicated teaching and research laboratories, and faculty and graduate student offices. Additional lab spaces with specific lighting, sound, or vibration requirements are tucked below grade. 
 © Ron Pollard
罗恩·波拉德
CoorsTek中心获得CoorsTek和Coors家族的2700万美元的捐赠,这是一个世界级的设施,可以庆祝矿业公司独特的机构需求和充满活力的校园环境,并将成为CoorsTek-矿务研究伙伴关系今后几年的协调中心。
Made possible with a $27 million gift from CoorsTek and the Coors family, the CoorsTek Center is a world-class facility that celebrates Mines’ unique institutional needs and vibrant campus setting, and will serve as a focal point for the CoorsTek-Mines research partnership for years to come.
 © Nic Lehoux
C.Nic Lehoux
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Bohlin Cywinski Jackson
Location Golden, Colorado, United States
Category University
Principal Peter Bohlin, Robert Miller
Project Manager Kirk Hostetter
Team Members Natalie Gentile, Nate Lambdin, Kevin Lang, Michael Waltner
Area 95000.0 m2
Project Year 2018
Photographs Nic Lehoux, Ron Pollard
Manufacturers Loading...

                    

举报

日料栈

什么也没写

1729 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部