Tala Studios Archer Architects

2019-01-07 14:00
 © Ed Reeve
C.埃德·里夫
架构师提供的文本描述。2018年9月,英国照明品牌塔拉(Tala)迎来了一个重要的里程碑-位于伦敦东区中心的Tala工作室-其新的全球总部。
Text description provided by the architects. September 2018 saw British lighting brand Tala celebrate a major milestone with the opening of Tala Studios - its new global headquarters situated in the heart of London’s East End.
Text description provided by the architects. September 2018 saw British lighting brand Tala celebrate a major milestone with the opening of Tala Studios - its new global headquarters situated in the heart of London’s East End.
 © Ed Reeve
C.埃德·里夫
塔拉工作室位于维纳街25B号,以艺术画廊、设计陈列室、建筑师事务所和科技公司的兼收并蓄而闻名。塔拉工作室占地7500平方英尺,占地面积7500平方英尺,位于阿切尔建筑师翻修的一个前纺织仓库的两层。
Located at 25b Vyner Street, a street famed for its eclectic mix of art galleries, design showrooms, architect practices and tech companies, Tala Studios spans 7,500 sq ft across two floors of a former textile warehouse renovated by Archer Architects.
Located at 25b Vyner Street, a street famed for its eclectic mix of art galleries, design showrooms, architect practices and tech companies, Tala Studios spans 7,500 sq ft across two floors of a former textile warehouse renovated by Archer Architects.
 First Floor Plan
一层平面图
空间标准由四个关键因素决定。这个空间可以容纳Tala在伦敦的50名员工,以及来访的国际员工、合作伙伴和客户。创造和测试设计的空间。一个娱乐客户和展示最新创新的空间,以及位于伦敦东部创意区的空间。
The criteria for the space was determined by four key factors. A space that could accommodate Tala’s 50 London-based employees as well as international employees, partners and clients who visit. A space to create and test designs. A space to entertain clients and showcase the latest innovations, and a space located in the creative quarter of East London.
The criteria for the space was determined by four key factors. A space that could accommodate Tala’s 50 London-based employees as well as international employees, partners and clients who visit. A space to create and test designs. A space to entertain clients and showcase the latest innovations, and a space located in the creative quarter of East London.
 © Ed Reeve
C.埃德·里夫
作为一个翻新项目,Tala工作室具有内在的可持续性。该空间的一个关键设计特点是最先进的工程和材料实验室,这使得Tala首次能够在室内进行研究和测试。塔拉工作室的调色板既简约又精致,包括裸露的砖墙、大型的克里特式窗户、回收的松木地板和原始的钢柱,所有这些都是对建筑物工业遗产的致敬。
As a refurbishment project, Tala Studios is inherently sustainable. A key design feature of the space is the state-of-the-art engineering and materials lab which allows Tala to carry out research and testing in-house for the first time. The color palette of Tala Studios is minimalist and refined, and includes exposed brick walls, large crittall-style windows, reclaimed pinewood floors and original steel columns, all of which pay homage to the building’s industrial heritage.
As a refurbishment project, Tala Studios is inherently sustainable. A key design feature of the space is the state-of-the-art engineering and materials lab which allows Tala to carry out research and testing in-house for the first time. The color palette of Tala Studios is minimalist and refined, and includes exposed brick walls, large crittall-style windows, reclaimed pinewood floors and original steel columns, all of which pay homage to the building’s industrial heritage.
 © Ed Reeve
C.埃德·里夫
这场比赛是由tala的内部设计团队领导的,该团队的主要任务是设计一个以协作和健康为核心的多功能空间。这一布局在各部门的不同风格之间进行了划分,重点是团队之间的联系点以及活动和讲习班的灵活布局。该设计的目的是为Tala员工创造一个丰富的环境,并为设计社区提供一个目的地陈列室,包括一个办公室、陈列室、突破空间、阳台露台、设计工作室和工程实验室。
The fit-out was led by Tala’s in-house design team, whose brief was to design a multi-functional space with collaboration and wellness at its core. The layout is divided between the varying styles of the departments, with a focus on nexus points between teams and flexible layouts for events and workshops. With an office, showroom, break-out spaces, balcony terrace, design studio and engineering lab, the design intent was to create both an enriching environment for Tala employees and a destination showroom for the design community.
The fit-out was led by Tala’s in-house design team, whose brief was to design a multi-functional space with collaboration and wellness at its core. The layout is divided between the varying styles of the departments, with a focus on nexus points between teams and flexible layouts for events and workshops. With an office, showroom, break-out spaces, balcony terrace, design studio and engineering lab, the design intent was to create both an enriching environment for Tala employees and a destination showroom for the design community.
 © Ed Reeve
C.埃德·里夫
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Archer Architects
Location 25b Vyner St, London E2 9DG, United Kingdom
Area 7.5 m2
Project Year 2018
Photographs Ed Reeve
Category Office Buildings
Manufacturers Loading...

                    

举报

阿达

什么也没写

1774 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年