Frans Halsstraat Cantero Architecture

2019-01-07 12:00
 © Luuk Smits
卢克
架构师提供的文本描述。位于阿姆斯特丹市中心的德皮耶普,一层传统住宅的装修和室内设计。荷兰住宅建筑的特点是深而窄的空间,从而创造了一个“透平”。这允许一个公寓有两个主要的侧面,连接到建筑物的正面和背面,因此有两个机会与外部联系。一边是迷人的荷兰首都宁静而狭窄的街道,另一边是一座宏伟的建筑群内部庭院和一个面向西方的私人花园。
Text description provided by the architects. Renovation and interior design of the first floor of a traditional residential building located in de Pijp, a neighborhood in the center of Amsterdam. Dutch residential architecture is characterized by deep and narrow spaces, thus creating a ‘through-flat’. This allows an apartment to have two main sides, connected to both the front and back of the building, hence two opportunities to relate to the exterior. One side faces a calm and narrow street of the charming capital of Holland, and the other side a magnificent interior courtyard of the building block and a private garden oriented to the west.
Text description provided by the architects. Renovation and interior design of the first floor of a traditional residential building located in de Pijp, a neighborhood in the center of Amsterdam. Dutch residential architecture is characterized by deep and narrow spaces, thus creating a ‘through-flat’. This allows an apartment to have two main sides, connected to both the front and back of the building, hence two opportunities to relate to the exterior. One side faces a calm and narrow street of the charming capital of Holland, and the other side a magnificent interior courtyard of the building block and a private garden oriented to the west.
在装修之前,这层公寓需要更好的组织。其目的是优化现有房间的使用,并将大量存储空间巧妙地融入客厅。一个强大的连接外部总是一个关键的概念,捕捉精彩的观点,并把它的所有内部。
Prior to the renovation, this level of the apartment needed to be better organized. The aim was to optimize the use of existing rooms and to have a lot of storage space cleverly integrated into living areas. A strong connection to the exterior was always a key concept, to capture the wonderful view and to bring it all inside.
Prior to the renovation, this level of the apartment needed to be better organized. The aim was to optimize the use of existing rooms and to have a lot of storage space cleverly integrated into living areas. A strong connection to the exterior was always a key concept, to capture the wonderful view and to bring it all inside.
 Floor Plan

                            
 
在新的设计中,所有的空间主要围绕着“橡木心”组织起来,这是一个巨大的共享步入式壁橱,它在视觉和空间上与地板两侧、两个主要卧室和两个外部进行交流。当踏入这主要的家具,感觉是在一个完整的木制元素是经验的,只有在头顶的灯光打乱。同时,这种橡木元素的内部和外部都充满了实用的存储空间,其中一些是隐藏的和意想不到的。
In the new design, all the spaces are mainly organized around the “oak heart”, a big shared walk-in closet, which communicates visually and spatially with both sides of the floor, the two main bedrooms, and the two exteriors. Upon stepping into this main furniture piece, the perception of being inside a completely wooden element is experienced, only disrupted by the overhead light. Both, the interior and exterior of this oak element are full of practical storage spaces, some of them hidden and unexpected.
In the new design, all the spaces are mainly organized around the “oak heart”, a big shared walk-in closet, which communicates visually and spatially with both sides of the floor, the two main bedrooms, and the two exteriors. Upon stepping into this main furniture piece, the perception of being inside a completely wooden element is experienced, only disrupted by the overhead light. Both, the interior and exterior of this oak element are full of practical storage spaces, some of them hidden and unexpected.
立方体核心被金属框架玻璃走廊敏感地触摸,其中包含了这个层次上所有房间的入口,提供了连续性,并允许光线深入到内部深处。此外,新的设计强调与外部的连接,在花园的后正面有一个完整的开口,反映了底层现有的半透明延伸。
The cubic core is sensitively touched by a metal framed glass corridor, which contains the entrances to all the rooms on this level, provides continuity and allows light to reach deep into the interior. Furthermore, the new design emphasizes the connection with the exterior with a complete opening at the back facade to the garden, mirroring the existing translucent extension on the ground floor.
The cubic core is sensitively touched by a metal framed glass corridor, which contains the entrances to all the rooms on this level, provides continuity and allows light to reach deep into the interior. Furthermore, the new design emphasizes the connection with the exterior with a complete opening at the back facade to the garden, mirroring the existing translucent extension on the ground floor.
 © Luuk Smits
卢克
新的顶层设计散发出一种中性的内部氛围,这种氛围是由白色墙壁与深色地板的二项对比所造成的,形成了一种永恒的、未承诺的基础成分。然而,风格也是由引人注目的材料和纹理决定的,因为所有家具都是用橡木做的,内部设计的大部分细节都使用了精致的黑色和刷过的青铜元素。在浴室里,温暖的木头、蓝色的陶瓷手工瓷砖和天然熔岩石盆为这间客房增添了平静与宁静的气息,让居民在放松的环境中专注于身体健康。
The new design of the top floor radiates a neutral internal atmosphere created by the binomial contrast of white walls against the dark floor, which forms a timeless and uncommitted base composition. However the style is also determined by noticeable materials and textures, as oak is used for all the furniture pieces, and sophisticated matt black and brushed bronze elements are used for most of the details of the interior design. In the bathroom, warm wood, blue ceramic handcrafted tiles, and natural lava stone basins add calming and peaceful accents to this room, allowing the residents to focus on their body wellness in a relaxing environment.
The new design of the top floor radiates a neutral internal atmosphere created by the binomial contrast of white walls against the dark floor, which forms a timeless and uncommitted base composition. However the style is also determined by noticeable materials and textures, as oak is used for all the furniture pieces, and sophisticated matt black and brushed bronze elements are used for most of the details of the interior design. In the bathroom, warm wood, blue ceramic handcrafted tiles, and natural lava stone basins add calming and peaceful accents to this room, allowing the residents to focus on their body wellness in a relaxing environment.
 © Luuk Smits
卢克
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Cantero Architecture
Location De Pijp, 1072 PB Amsterdam, The Netherlands
Lead Architect Inmaculada Cantero Tamayo
Area 70.0 m2
Project Year 2018
Photographs Luuk Smits
Category Residential
Manufacturers Loading...

                    

举报

半小时室内

什么也没写

1897 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部