Regional Health and Social Training Institute Face À...

2019-01-12 05:00
流体/MEP工程BETStrem声学工程精确声学工程E奇建筑/承包商BouyguesBhagiS-E客户LaCrowix-RougeFranchinaise(法国红十字会)更多规格规格的规格
Fluids/MEP engineering BET STREM Acoustic engineering EXACT Acoustique HEQ/sustainability engineering EODD Construction / contractor Bouygues Bâtiment S-E Client La Croix-Rouge Française (the French Red-Cross) More Specs Less Specs
Fluids/MEP engineering BET STREM Acoustic engineering EXACT Acoustique HEQ/sustainability engineering EODD Construction / contractor Bouygues Bâtiment S-E Client La Croix-Rouge Française (the French Red-Cross) More Specs Less Specs
 © Mathieu Noël
(C)Mathieu No l
法国Croix-Rouge保健和社会培训研究所的项目面积达3,500平方米。专门为学生提供的▪空间集中在四层楼:12间教室、4间实用培训室、2间模拟教室、250个座位的竞技场、一个工作间和餐厅、一个单独的工作空间和一个文献中心。技术设施位于露天剧场的看台下面。▪的两层楼上容纳了学院的员工,他们的办公室,2间会议室和一个由露台补充的娱乐空间。
Program The French Croix-Rouge Health and Social Training Institute extends to a 3,500 m2 area. ▪     Spaces dedicated to students are gathered on the four first floors : 12 classrooms, 4 practical training rooms, 2 simulation rooms, a 250 seats amphitheater, a work and dining room, individual work spaces and a documentation centre. The technical facilities are situated under the amphitheater’s bleachers. ▪     The two upper floors accommodate the Institute’s employees, their offices, 2 meeting rooms and a convivial space complemented by a terrace.
Program The French Croix-Rouge Health and Social Training Institute extends to a 3,500 m2 area. ▪     Spaces dedicated to students are gathered on the four first floors : 12 classrooms, 4 practical training rooms, 2 simulation rooms, a 250 seats amphitheater, a work and dining room, individual work spaces and a documentation centre. The technical facilities are situated under the amphitheater’s bleachers. ▪     The two upper floors accommodate the Institute’s employees, their offices, 2 meeting rooms and a convivial space complemented by a terrace.
 © Mathieu Noël
(C)Mathieu No l
一个宽敞的花园,直接与底层相连,可供用户使用。只有7个停车位的停车场和一个供自行车使用的房间可供使用,以鼓励他们使用公共交通或软交通。
A generous garden, directly linked with the ground floor is available for the users. A parking with only 7 parking spaces and a room for bicycles are available so as to encourage them to use public transports or soft transports.
A generous garden, directly linked with the ground floor is available for the users. A parking with only 7 parking spaces and a room for bicycles are available so as to encourage them to use public transports or soft transports.
 © Mathieu Noël
(C)Mathieu No l
 
 © Mathieu Noël
(C)Mathieu No l
限制与场地和建筑偏见,因为它是沿行人步道,培训学院参与新的邻居的定义。部分修复后的营房是拉图尔-毛堡遗址的一个主要部分,它的严密性和严密性激发了我们的项目。在顶层,立面有一种特殊的美学,以提供最好的内部自然照明,并在夏季保护用户免受过热。
Constraints Related to the Site and the Architectural Bias Because it is located along the pedestrian walk, the training Institute participates in the new neighborhood’s definition. The barracks, partly rehabilitated, are a major part of the Latour-Maubourg site, its sobriety and rigour inspired our project.On the top floors, the facade has a particular aesthetic in order to offer the best natural lighting inside and protect users from overheating in summer.
Constraints Related to the Site and the Architectural Bias Because it is located along the pedestrian walk, the training Institute participates in the new neighborhood’s definition. The barracks, partly rehabilitated, are a major part of the Latour-Maubourg site, its sobriety and rigour inspired our project.On the top floors, the facade has a particular aesthetic in order to offer the best natural lighting inside and protect users from overheating in summer.
 © Mathieu Noël
(C)Mathieu No l
这个“褶皱”的正面让人想起营房钉屋顶的形状,紧密地连接着步行街的两边。
This “pleated” facade recalls the barracks staples roof’s shape, closely connecting both sides of the pedestrian walk.
This “pleated” facade recalls the barracks staples roof’s shape, closely connecting both sides of the pedestrian walk.
 
外墙的玻璃混凝土和木制品在城市地区代表着冷静和可持续的材料,用户是项目的中心,他的幸福是我们关注的主要问题。他可以充分利用室内的使用质量:照明,声学和热舒适。
The exterior walls’s glazed concrete and the woodworks represent sober and sustainable materials in urban areas.The user is the center of the project, his well-being is our main concern. He can take full advantage of the interior areas’ quality of use: lighting, acoustic and thermal comfort.
The exterior walls’s glazed concrete and the woodworks represent sober and sustainable materials in urban areas.The user is the center of the project, his well-being is our main concern. He can take full advantage of the interior areas’ quality of use: lighting, acoustic and thermal comfort.
 © Mathieu Noël
(C)Mathieu No l
在技术上,这座建筑被认为是灵活的,能够适应这种机构在教育方面的未来发展。
Technologically, the building is thought to be flexible and to adapt to that kind of institution’s future evolutions in terms of education.
Technologically, the building is thought to be flexible and to adapt to that kind of institution’s future evolutions in terms of education.
 © Mathieu Noël
(C)Mathieu No l
建筑系统和材料▪外墙o 4层.隔离预墙.R=5平方米.K/W u=0.2 W/m 2°C O2上层.木框架或混凝土墙iti▪外墙(低损耗双层玻璃)▪清漆正面(“摩拉丝”颜色召回,(用于▪金属窗框(Corten或生锈钢漆)
Building System and Materials ▪     Exterior walls o    4 first floors - isolated pre-wall - R = 5 m².K/W U = 0.2 W/m²°C o    2 upper floors - wooden frame + cladding or concrete walls + ITI ▪     Exterior wooden joineries (low-loss double glazing) ▪     Varnished facades (“molasse” colour recall, used in Valence) ▪     Metal windows frames (Corten or rusty steel paint) 
Building System and Materials ▪     Exterior walls o    4 first floors - isolated pre-wall - R = 5 m².K/W U = 0.2 W/m²°C o    2 upper floors - wooden frame + cladding or concrete walls + ITI ▪     Exterior wooden joineries (low-loss double glazing) ▪     Varnished facades (“molasse” colour recall, used in Valence) ▪     Metal windows frames (Corten or rusty steel paint) 
 © Mathieu Noël
(C)Mathieu No l
能源性能空气渗透性:Q4=0.8m3/h.m2损失墙环境(HEQ)认证:RT 2012级-BEPAS(未经认证)
Energy Performances Air permeability : Q4 = 0.8 m3/h.m2 of loss walls Environmental (HEQ) certification : RT 2012 level – BEPAS (without certification)
Energy Performances Air permeability : Q4 = 0.8 m3/h.m2 of loss walls Environmental (HEQ) certification : RT 2012 level – BEPAS (without certification)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Face À...
Location 76 Chemin de Ronde, 26000 Valence, France
Area 3300.0 m2
Project Year 2018
Photographs Mathieu Noël
Category Sustainability
Manufacturers Loading...

                    

举报

喬喬不姓喬

什么也没写

1749 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部