dn65 Arquitectura Sistémica

2019-01-15 17:00
 © Onnis Luque
欧尼斯·卢克
架构师提供的文本描述。这座公寓楼位于墨西哥城最寒冷的地区之一,所以它的意图是让它从建筑材料开始,感觉尽可能温暖。我们用一个特定颜色的积木来帮助它感到温暖。在设计这套公寓时,定位也是我们最优先考虑的问题之一。它由56个单元组成,每个单元设备齐全,设计符合最高标准。
Text description provided by the architects. This apartment complex is located in one of the coldest areas of Mexico City, so the intention is to make it feel as warm as possible beginning with the building materials. We used a building block of a particular color to help it feel warmer. The orientation is also one of the top priorities we searched while designing this apartments. It is made up of 56 units, each fully equipped and designed to meet the highest standards.
Text description provided by the architects. This apartment complex is located in one of the coldest areas of Mexico City, so the intention is to make it feel as warm as possible beginning with the building materials. We used a building block of a particular color to help it feel warmer. The orientation is also one of the top priorities we searched while designing this apartments. It is made up of 56 units, each fully equipped and designed to meet the highest standards.
 Longitudinal Section

                            
 © Onnis Luque
欧尼斯·卢克
花园的设计是为了帮助景观和过滤雨水,使它可以被重新利用,减少了对建筑的生态影响。我们把建筑群划分成三个街区,这样我们就可以建造一些室内露台,帮助照明、通风和创造更多的花园。屋顶有一个屋顶花园,任何人都可以使用,并通过创建单独的空间来连接用户并给予用户灵活性。
The gardens were designed to help the views and filter rainwater so that it can be reutilized, reducing the ecological impact of the building. We divided the complex in three blocks so that we could achieve some interior patios, helping with light, ventilation and creating more gardens. The roof has a roof garden that anyone can use and is designed by creating individual spaces that connect and give flexibility to the user.
The gardens were designed to help the views and filter rainwater so that it can be reutilized, reducing the ecological impact of the building. We divided the complex in three blocks so that we could achieve some interior patios, helping with light, ventilation and creating more gardens. The roof has a roof garden that anyone can use and is designed by creating individual spaces that connect and give flexibility to the user.
 © Onnis Luque
欧尼斯·卢克
 Ground floor plan

                            
 © Onnis Luque
欧尼斯·卢克
为了创建这个格子,我们使用了相同的块,并将它旋转,这样整个复杂的感觉就像一个整体,有着不同的纹理和意图,它隐约地揭示了项目的私人部分,并与街道产生了有趣的互动。这些建筑利用了周围森林和城市环境的结合,创造了墨西哥城康塔德罗地区独特的景观组合。
To create the lattice we used the same block and turned it so that the whole complex feels like a monolithic mass with different textures and intentions that discretely reveal the private parts of the project and create an interesting interaction with the street. The buildings take advantage of the combination of woods and urban context that surround it and create a mix of views that is unique to the Contadero zone of Mexico City.
To create the lattice we used the same block and turned it so that the whole complex feels like a monolithic mass with different textures and intentions that discretely reveal the private parts of the project and create an interesting interaction with the street. The buildings take advantage of the combination of woods and urban context that surround it and create a mix of views that is unique to the Contadero zone of Mexico City.
 © Onnis Luque
欧尼斯·卢克
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Arquitectura Sistémica
Location Calle División del Nte. 65, Locaxco, 05330 Ciudad de México, CDMX, Mexico
Architects in Charge Samantha Mendoza, Antonio Peña
Design Team Regina Kuri, Camila Ureña
Area 4500.0 m2
Project Year 2018
Photographs Onnis Luque
Category Apartments
Manufacturers Loading...

                    

举报

疯笑院

什么也没写

1858 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年