Villa Geef Damilano Studio Architects

2019-01-16 03:00
 © Andrea Martiradonna
(Andrea Martiradonna)
架构师提供的文本描述。Villa Geef出生于意大利Sriono第一郊区的一个妥协环境中,当时有一家电力公司的员工将其作为放松时间的场所。这大片的土地实际上被一座建筑和周围的操场所占据。
Text description provided by the architects. Villa GEEF was born in a compromised context in the first outskirts of Sondrio (Italy) within a lot that was used as a relax time place by employees of an electric company. The large lot was in fact occupied by a building and playgrounds all around.
Text description provided by the architects. Villa GEEF was born in a compromised context in the first outskirts of Sondrio (Italy) within a lot that was used as a relax time place by employees of an electric company. The large lot was in fact occupied by a building and playgrounds all around.
 © Andrea Martiradonna
(Andrea Martiradonna)
尽管有现有的结构,但由于面积大和周围的山区景观以典型的Valtellina葡萄园为特征,这一地区呈现出巨大的潜力。在客户的第一个意图是要建造一栋多层别墅,由Damilanostudio建筑公司开发的项目集中在一层的别墅上,以满足舒适和与景观的关系,选择在一层建造一栋住宅,可以看到葡萄园和私人公园。
Despite the existing fabric, the area was presented with great potential due to its size and the surrounding mountain landscape characterized by typical vineyards of Valtellina. In the first intention of the client there was a desire to build a multi-storey villa, the project developed by Damilanostudio Architects focused on a villa on a single ground floor for both the comfort and the relationship with the landscape, the choice of building a home on one floor opens its eyes to the vineyards and the private park.
Despite the existing fabric, the area was presented with great potential due to its size and the surrounding mountain landscape characterized by typical vineyards of Valtellina. In the first intention of the client there was a desire to build a multi-storey villa, the project developed by Damilanostudio Architects focused on a villa on a single ground floor for both the comfort and the relationship with the landscape, the choice of building a home on one floor opens its eyes to the vineyards and the private park.
 © Andrea Martiradonna
(Andrea Martiradonna)
 
 © Andrea Martiradonna
(Andrea Martiradonna)
别墅发展到两个不同的地区,与有盖的门廊连接起来,与进入该地段的通道保持一致。一方面,车库和对客人的依赖。另一方面,业主的住所。
The villa develops in to two different areas joined by the covered porch in line with access to the lot. On the one hand, the garage and the dependance for the guests. On the other hand, the owners' residence.
The villa develops in to two different areas joined by the covered porch in line with access to the lot. On the one hand, the garage and the dependance for the guests. On the other hand, the owners' residence.
 © Andrea Martiradonna
(Andrea Martiradonna)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Damilano Studio Architects
Location Sondrio, Italy
Architect in Charge Duilio Damilano
Collaborator Enrico Massimino
Area 4150.0 m2
Project Year 2017
Photographs Andrea Martiradonna
Category Houses
Manufacturers Loading...

                    

举报

日料栈

什么也没写

1729 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部