设计新作 丨 5 2studio:260m²办公室,创新空间隔断层,简约大方!

2021-08-10 10:05
  
   
Hopson 4A Studio
4A廣告創意工作室摒棄了傳統北歐的簡約風格,大膽創新,將視覺上的連貫性與空間的斷層感作為重點.
The studio abandoned the traditional Nordic minimalist style, boldly innovated, focusing on visual continuity and a sense of spatial fault.

                            

                            

                            
著重於點、線、面的靈活應用,把“少即是多”的設計理念融入到每處細節,去除不必要的裝飾,保留核心元素並將其提煉昇華,使得空間整體自然又不失品味和格調。
Focus on the flexible application of points, lines and surfaces, integrate the design concept of less is more into every detail, remove unnecessary decorations, retain core elements and refine them, making the space as a whole natural and tasteful And style.

                            

                            

                            

                            

                            
一樓必須同時兼顧功能區與展示區兩大功能。設計師在設計時以簡約美觀為主,頂部沒有多餘的裝飾更顯得大方。窗口位置通過修改部分牆體,把採光功能發揮到了極致,搭配整體的白色,從視覺產生了空間擴大的錯視感。
The first floor must take into account the two major functions of the functional area and the display area.The designer focuses on simplicity and beauty in the design, and there is no extra decoration on the top, which is more generous. By modifying part of the wall, the position of the window maximizes the lighting function. With the overall white color, it creates a sense of illusion of space expansion.

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            
樓梯作為設計的亮點,銜接了一樓二樓的同時增加了置物功能,白色的臺階加上黑色的扶手,不僅優化了空間的層次,在視覺上又不顯突兀。
As the highlight of the design, the staircase connects the first floor and the second floor while increasing the storage function. The white steps and black handrails not only optimize the level of the space, but are not visually obtrusive.

                            

                            

                            

                            
設計師從提升空間斷續感的理念出發,既保留了空間主體樣式與展示效果,同時利用斷層效果從視覺角度更加趣味的呈現了工作室的設計理念。
Starting from the concept of enhancing the sense of space discontinuity, the designer not only retained the main style and display effect of the space, but also used the fault effect to present the design concept of the studio more interestingly from a visual perspective.
項目地點 | 廣東省廣州市 業主開發 | 廣東珠江新潤實業投資有限公司 業主團隊 | 於立群、鐘琪、馮民輝、王海瀟、李進 設計公司 | 5 2.studio 設計總監 | 易永強 設計團隊 | 陳小軍、麥宗恒、白錫芳、黃楊陽 攝影後期 | 廣州山人文化發展有限公司 設計面積 | 260m² Project location | Guangzhou, Guangdong Province Owner development | Guangdong Zhujiang Xinrun Industrial Investment Co., Ltd. Owner team | Yuliqun、Zhongqi、 Fengminhui、Wanghaixiao、Lijin Interior design | 5 2.Studio Design Director | Yi Yongqiang Design Team | Chenxiaojun、Maizongheng、Baixifang、Huangyangyang Post-Photography| Shanren Cultural Co Ltd. Project area | About 260m²
公司网站 company website:www.5plus2.com 电子邮箱 E-Mail:225981367@qq.com 联系电话 contact number:(020) 89558484 联系地址:广东省广州市海珠区工业大道北67号凤凰创意产业园一号楼4F contact address:4F, Building 1, Phoenix Creative Industry Park, No. 67 North Industrial Avenue, Haizhu District, Guangzhou City, Guangdong Province

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            
   

采集分享

举报

Jasmine

什么也没写

272 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    微信交流群

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    3D模型【送199币值199元】
    分享全网最新精品3D模型
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年