Tenon Architecture新作丨木结构梦幻的圆舞曲

2020-06-20 11:29
  

                            

                            
Apostolos Mitropoulos和Thanos Zervos自从他们的学术年以来就一直是密切的合作伙伴,在诸如建筑合成和设计,建筑和电影之间的关系,以及木结构。
Apostolos Mitropoulos and Thanos Zervos have been close collaborators since their academic years co-working in fields such as architectural synthesis and design, the relationship between architecture and cinema, and wooden constructions.

                            

                            
木洞是Tenon Architecture的一个项目,由Apostolos Mitropoulos和Thanos Zervos在希腊Trikala Korinthias的Hyades山度假村设计和建造,于2020年完成。该项目对现有的度假空间进行了彻底的改造,使其成为商业用途,并在其中建造了一个弯曲的木结构。
The Wooden Cave is a project by Tenon Architecture, that was designed and built by the architects Apostolos Mitropoulos and Thanos Zervos at the Hyades Mountain Resort in Trikala Korinthias, Greece, and was completed in 2020. The project entails the complete renovation of an existing space of the resort intended for commercial use, with the construction of a curved wooden structure within it.

                            

                            

                            

                            

                            

                            
这种划分意在在坚硬的、“保护性”的外壳和弯曲的、“吸引人”的内部之间创造一个清晰的区别,让人想起洞穴的形式,它被用作整个人类生存的避难所和避难所。内部区域的客房包括两个融合在弯曲结构中的睡眠区和一个开放式厨房。外区包括两个次要房间:带壁炉的休息区和主客房的浴室。
This division intends to create a clear distinction between the hard, “protective” shell and the curved, “inviting” interior, reminiscent of the form of a cave that has been used as a refuge and a haven throughout human existence. The guestroom of the inner zone includes two sleeping areas integrated within the curved structure as well as an open-plan kitchen. The outer zone includes two secondary rooms: a sitting area with a fireplace and the bathroom of the main guestroom.

                            

                            

                            

                            

                            

                            
空间的综合是基于将平面划分为两个区域的想法:主要的房间由连续的弯曲木结构组成,次要的空间面向视野,覆盖着深色的石头。
The synthesis of the space is based on the idea of dividing the plan into two zones: the main room, which is made up of a continuous curved wooden structure, and the secondary spaces, which are oriented towards the view and covered in dark stone.

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            
 

采集分享

举报

Allen

什么也没写

405 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年