Old Farmhouse Renovation – The Perfect Balance Between Old and New

2016-02-15 14:56

                            

                            
This is an old farmhouse recently renovated by Belgian studio JUMA Architects. For the thorough renovation of an old farm, JUMA Architects set out in search of the perfect balance between old and new.
这是一个旧农舍,最近由比利时工作室朱玛建筑师翻新。为了彻底改造一个老农场,朱玛建筑师们开始寻找新旧之间的完美平衡。
In its previous state, the house – which did have a cosy feel – was entirely lacking in terms of spaciousness, light and vision. To remedy this, the new design planned for a huge window opening in the rear elevation that would create a view on the beautiful garden and at the same time draw in plenty of natural light. The new joinery clearly distinguishes itself from the existing window openings through the use of a black, simple framework, eliminating all possible confusion about which parts are authentic, and which are not.
在以前的状态下,房子在空间、光线和视觉方面完全缺乏舒适的感觉。为了解决这一问题,新的设计计划在后立面的一个巨大的窗户洞口,这将创造一个美丽的花园,同时吸引大量的自然光。通过使用黑色、简单的框架,新细木工可以清楚地区别于现有的窗洞口,消除了对哪些零件是真实的,哪些零件不真实的所有可能混淆。
The existing mezzanine and the access to the wine cellar were also demolished to create a large open-space kitchen with an eye-catching island finished in natural stone. The traditional range fits perfectly with the old farmhouse style and inspired us to execute the entire worktop in maintenance-friendly stainless steel. A shelf, also executed in natural stone and fitted with indirect track lighting, is placed above the range. The cabinet fronts finished in oak veneer give the kitchen a warm atmosphere.
现有的阁楼和进入酒窖的通道也被拆除,以创造一个巨大的开放空间厨房,一个引人注目的岛屿完成了天然的石头。传统的范围完全符合旧农舍风格,并激励我们执行整个工作桌面在维护友好的不锈钢。一个架子,也执行天然石头和安装间接轨道照明,被放置在范围以上。橱柜前面用橡木制成,给厨房带来了温暖的气氛。

                            
The space that used to house the kitchen was made into a small desk area, which also doubles as an informal second entrance, mainly used by the family. The old kitchen space now also houses a cool storeroom.
用来容纳厨房的空间被做成了一个小书桌区,这也是一个非正式的第二入口,主要由家庭使用。旧的厨房空间现在也有一个凉爽的储藏室。

                            
Next to the dining room is the fully renovated staircase. A special tier-shaped storage closet runs along the stairway. Its height follows the flow of the stairs and increases every 3 steps. Here too, it was the desire to keep the space as open as possible that inspired the design of this stairway/closet. Yet there was also a practical reason. The open character of the staircase makes it possible to simply and easily move larger pieces of furniture to the upper floor.
餐厅旁边是装修过的楼梯。在楼梯上有一个特殊的层叠式储藏室.它的高度跟随楼梯的流动,每3步增加一次。在这里,也是希望保持空间尽可能开放,这启发了这个楼梯/壁橱的设计。然而,也有一个实际的原因。楼梯的开放性使得将更大的家具搬到上层成为可能。

                            
The sitting area further features a large wall closet, in which books and personal items can be exhibited. These small trinkets turn the house into a real home.
休息区还设有一个大壁橱,可以展示书籍和个人物品。这些小饰品把房子变成了真正的家。

                            
The valuable elements, such as the impressive fireplace, were retained. The old heavy beams were sandblasted so as to accentuate their character while the rest of the wooden ceiling was painted white to contrast the new dark polished concrete floor (with underfloor heating). Together, the purposeful and precisely lined-out design and the subtle uses of colours and materials turn the house into a much more tranquil space, and bring out the great charm of the fireplace.
宝贵的元素,如令人印象深刻的壁炉,被保留下来。旧的重型梁被喷砂,以强调他们的特点,而其余的木制天花板被涂成白色,以对比新的深色抛光混凝土地板(在地板下加热)。在一起,有目的和精确排列的设计和微妙的使用颜色和材料使房子变成一个更加宁静的空间,并显示出壁炉的巨大魅力。

                            
Given the many wooden ceiling beams, the choice of light fixtures was rather limited. For the kitchen island we opted for a fine suspension track light that casts ample light on the countertop. The client had specific wishes with regard to the lamp above the dining table. It had to be very flexible and adapt to the number of guests and the table arrangement. JUMA architects opted for a combination of three lamps that can either be hung together in a beautiful whole or be pulled apart to illuminate a larger area in the event of a party. In terms of general lighting, we opted for discreet white directional spotlights.
考虑到许多木天花板梁,光固定装置的选择是相当有限的。对于厨房岛,我们选择了一个好的悬挂轨道灯,在台面上投下充足的光线。客人对餐桌上方的灯有具体的愿望。它必须非常灵活,并适应客人的数量和桌子的安排。Juma的建筑师们选择了三盏灯的组合,这些灯既可以悬挂在一起,也可以被拆开,以便在聚会时照亮一个更大的区域。在一般照明方面,我们选择了谨慎的白色定向聚光灯。

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                    

举报

最新空间资讯

什么也没写

14854 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    学习【特惠】
    所有听书免费、课程特价
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年