Bornet House is a stunningly rustic barn turned into a beautiful little home by Savioz Fabrizzi Architectes BornetHouse是一个令人叹为观止的乡村谷仓,被SavizFabrizzi建筑变成了一个美丽的小房子。

2019-08-05 17:58
Thanks to innovative designers at Savioz Fabrizzi Architectes, a beautifully rustic and vintage original barn has been transformed in a minimalist but luxurious way and renamed Bornet House.
多亏了萨维奥兹·法布里齐建筑公司的创新设计师,一座美丽的乡村风格和古典风格的原始谷仓已经以极简主义但奢华的方式被改造,并更名为Bornet House。

                            

                            
Located in the countryside of Ollon, Switzerland, the Bornet House is a former barn that still bears a lot of its original masonry which adds historical character despite the fact that much of it resembles stylized rubble this many years since it was first built. The barn actually sits at the centre of the tiny village of Ollon, which is quite dense in terms of where the buildings sit in reference to each other.
Bornet House位于瑞士奥伦的乡村,是一个以前的谷仓,它仍然承载着许多原有的砖石结构,这增加了它的历史特色,尽管它在很多年前就像一片风格化的瓦砾,自从它第一次建造以来。谷仓实际上坐落在奥伦小村庄的中心,从建筑的位置来看,这个村庄非常密集。

                            

                            
On the ground floor of the barn house is a singular, open concept space where all of the functional parts of the house are featured. Here, the kitchen, living room, and dining room blend together but in a way that makes sense and enables free movement. Closer to the entrance, the main bedroom actually sits on a higher level but only slightly, built up on a sort of central wooden pedestal.
库房底层是一个独特、开放的概念空间,其中的所有功能部分都有特色。在这里,厨房、客厅和餐厅混合在一起,但以一种有意义和实现自由移动的方式。靠近入口,主卧室实际上位于较高的水平,但只是稍小,建在一种中央木座上。

                            

                            
The difference in levels between the bedroom and the functional and public spaces gives the sleeping space some uniquely situated privacy, as though it’s its own little escape. At the same time, the fact that it sits only slightly higher than the other rooms and isn’t closed off at the top affords the living room double the height to the ceiling, making it feel even more opening.
卧室和功能和公共空间之间的差异使睡眠空间有一些独特的位置隐私,仿佛它是它自己的小逃亡。同时,它只比其他房间稍微高一点,而且顶部没有关闭,使客厅的高度加倍到天花板,使其感觉更加开放。

                            

                            
In terms of materiality, the inside of the house bears a sort of cohesiveness with the outside. The tones of the natural materials chosen suit the outside of the house, matching the stone of the original work quite well. Inside, the natural concrete floors match the ashy tone of the natural ceiling while the wooden walls match the bedroom platform and frame of the kitchen.
在物质性方面,房子的内部与外部有一种凝聚力。选择的天然材料的色调适合屋外,与原作品的石材相当匹配。在室内,天然混凝土地板与自然天花板的灰色调相匹配,而木墙则与卧室平台和厨房框架相匹配。

                            

                            
In terms of the physical structure of the building, designers opted to stay true to the history by refraining from altering the walls and openings in drastic ways. In one spot, however, the west wall needed to be rebuilt to maintain the integrity and strength of the building and preserve it for years to come.
在建筑的物理结构方面,设计师选择保持真实的历史,避免以激烈的方式改变墙壁和开口。然而,在一个地方,需要重建西墙,以保持建筑物的完整性和强度,并在今后数年内保护它。

                            

                            
Despite the fact that they maintained the building to its truest form as much as possible, they also accounted for the way it sits on a slope as well, particularly when it came to filling the floor on the inside. In the rebuilt wall, however, designers did take liberty in the revived space to add a window that runs the whole width of the building, harnessing the power of the slop once more to provide a breathtaking and totally unobstructed view of the Rhone Valley.
尽管他们尽可能地将建筑物保持在最真实的状态,但他们也解释了它在斜坡上的位置,特别是在填充内部的地板时。然而,在重建后的墙壁上,设计师们确实在复兴后的空间里自由地添加了一扇窗户,这扇窗户贯穿着整个建筑的宽度,再次利用了斜坡的力量,提供了一个令人叹为观止的、完全畅通无阻的罗内山谷景观。

                            

                            
In order to keep incorporating the beautiful outdoor setting the barn house is afforded, designers also added a small terrace right off the side of the bedroom platform. This gives dwellers another way to enjoy the old fashioned setting of the tiny village, contrasting well with their experience of the freshly modern interior of their new house.
为了不断融入美丽的室外环境,谷仓房被提供,设计师们还在卧室平台的旁边增加了一个小露台。这给了居民们另一种享受这个小村庄的老式环境的方式,与他们新房子的新现代内部体验形成了很好的对比。

                            

                            
The final area of the house, not always visited by guests, is the basement. This area houses a useful home office and even a plant room, which is actually partially under ground thanks to the way the land the house sits on slopes.
这所房子的最后一个区域,并不总是有客人来参观,那就是地下室。这个地区有一间有用的家庭办公室,甚至还有一间植物房,这实际上部分是在地下,这要归功于房子坐落在斜坡上的方式。
Photos by Kristyna Strejcovska
图片来源:Kristyna Strejcovska
CATEGORIES: House
类别:房屋

                    

举报

最新空间资讯

什么也没写

13482 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部