IC House by Alexanderson Arquitectos 艾力克森德森·阿奎托斯的IC House

2019-03-15 18:31
IC House is a private residence measuring 8,342 square feet.
IC House是一座面积为8,342平方英尺的私人住宅。
Located in Zapopan, Jalisco, Mexico, it was designed by Alexanderson Arquitectos in 2014.
它位于墨西哥哈利斯科的佐波潘,由Alexanderson ArquArchtos于2014年设计。
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
IC House by Alexanderson Arquitectos:
IC House:
“The site is located on the edge of a ravine. It is a corner lot located in a residential subdivision in the area of Guadalajara. The site reflects the geography of the ravine, with steep slopes and an irregular geometry.
“该地点位于峡谷边缘。这是一个角落的地段,位于瓜达拉哈拉地区的一个住宅分区。该遗址反映了峡谷的地理位置,陡峭的斜坡和不规则的几何图形。
The project arises from the premise of creating a monolithic volume with the ability to open in full on one side and to remain closed in the other. The incorporation of a large central courtyard, besides linking the spaces, generates options for openings in the walls, and contextualizing the courtyard with the exterior.
该项目产生于这样一个前提,即创建一个整体卷,使其能够在一边完全打开,而在另一侧保持关闭。除了连接空间外,还包括一个大的中央庭院,为墙壁上的开口提供选择,并将庭院与外部结合起来。
These openings are covered with metal lattices that filter light and the views, thus enhancing the relation between exterior and interior.
这些开口覆盖有过滤光和视图的金属晶格,从而增强了外部和内部之间的关系。
The program is designed on 3 levels in a house of 775 m2 (8,342 ft2). Harnessing the natural slope and the foundation of the house allows the basement to be fully open to the garden. It also houses a gym and guest room, both open to the central courtyard.
该方案是在一个775平方米(8,342英尺2)的房子的3层设计的。利用天然的斜坡和房子的地基,使地下室完全开放给花园。它还设有健身房和客房,都向中央庭院开放。
On the intermediate or access level are the rest of the public activities. The services have an independent access from the garage.
在中间层或访问层是其余的公共活动。这些服务可以从车库独立进入。
Upstairs are the private activities. The space generated by the courtyard serves as a separation between the bedrooms and reaffirms this gesture of transparency with the exterior. Taking advantage of the height of the house, the roof of the master bedroom serves as a viewing deck over the privileged view of the neighborhood.”
楼上是私人活动。庭院产生的空间充当了卧室之间的分隔,并重申了这种与外部透明的姿态。利用房子的高度,主卧室的屋顶作为街景的观景台。“
Photos by: Carlos Díaz Corona
图片来源:Carlos Díaz Corona
CATEGORIES: House • Interior Design • Selected Work TAGS: Alexanderson Arquitectos • Art • Contemporary Interior Design • Decorative Accessory • Dining Room • Glass Walls • Jalisco • Kitchen • Landscaping • Living Room • Mexico • Staircase • Stone Walls • Wall Decor • Wood Walls • Zapopan
类别:房屋·室内设计·精选作品标签:亚历克山德森艺术·艺术·当代室内设计·装饰附件·餐厅·玻璃墙·哈利斯科·厨房·景观美化·起居室·墨西哥·楼梯·石墙·墙装饰·木墙·佐波潘
keywords:Alexanderson Arquitectos Art Contemporary Interior Design Decorative Accessory Dining Room Glass Walls Jalisco Kitchen Landscaping Living Room Mexico Staircase Stone Walls Wall Decor Wood Walls Zapopan 
关键词:阿列克桑德森艺术,当代室内设计,装饰附件,餐厅,玻璃墙,哈利斯科厨房,景观设计,客厅,墨西哥楼梯,石墙,装饰木墙,佐波潘

                    

举报

最新空间资讯

什么也没写

3900 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部