Antivilla by Brandlhuber Emde, Schneider 作者:Brandlhuber Emde,Schneide

2019-03-15 18:31
Antivilla is a residential project completed by Brandlhuber  Emde, Schneider in 2014.
安蒂维拉是施耐德布兰德·埃默德(Brandlhuber Emde)于2014年完成的一个住宅项目。
The home is located in Potsdam, Germany.
家位于德国波茨坦。
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
Antivilla by Brandlhuber  Emde, Schneider:
作者Brandlhuber Emde,Schneider:
“Antivilla, the refurbished former German Democratic Republic lingerie factory „Ernst Lück“ at the Krampnitzsee, southwest of Berlin, questions the relationship between building regulations and standards, energy efficiency together with the idea re-use and adaptive living.
前德意志民主共和国内衣厂“恩斯特·吕克”(Ernst Lück)位于柏林西南部的克拉普尼茨西,该公司对建筑法规和标准、能源效率、理念再利用和适应性生活之间的关系提出了质疑。
Built between 2010 and 2014 Brandlhuber  together with Pichler engineers developed a combined living and studio building with a new approach.
勃兰德胡伯建于2010年至2014年,与皮克勒工程师共同开发了一座结合生活和工作室的建筑,采用了一种新的方法。
Instead of insulating the existing structure and to save costs, the façade was covered with shortcrete. To generate an open space all non-bearing walls were removed and a functional 20 square meter (215 square foot) core with the staircase, bathroom, kitchenette, fireplace as well a sauna were installed in the center of both floors. The space can be zoned by simple transparent PVC curtains according to the actual climate needs. In the summer time the curtains are retreated only to a 10 square meter (107 square foot) bedroom in the 230 square meter (2,475.7 square foot) open loft space, while in winter the heated area makes only 60 square meters (646 square feet) of the whole floor area which includes moving the bed closer to the open fire.
外墙没有隔离现有结构并节省费用,而是覆盖了短混凝土。为了创造一个开放的空间,所有的非承重墙都被拆除,在两层楼的中心都安装了一个20平方米(215平方英尺)的核心,里面有楼梯、浴室、小厨房、壁炉和桑拿浴室。根据实际气候的需要,可以用简单透明的PVC窗帘来划分空间。在夏季,窗帘只退到230平方米(2475.7平方英尺)开放式阁楼空间中的10平方米(107平方英尺)卧室,而在冬季,加热面积只占整个楼面面积的60平方米(646平方英尺),其中包括将床移到更靠近明火的地方。
The gable roof, made of corrugated asbestos plates, was removed and replaced by a flat concrete slab that structurally allowed big openings in the walls. These, up to five meter, large windows on the north and south facade, are the result of the collective work by friends hammering away the wall to create big openings which provide a scenic view over the nearby lake.”
由波纹石棉板制成的山墙屋顶被拆除,取而代之的是一个平面混凝土板,在结构上允许墙壁上的大开口。这些高达五米的北面和南面的大窗户,是朋友们共同努力的结果,他们用锤击墙创造出巨大的洞口,在附近的湖面上可以看到风景。“
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
画廊中的视图
Photos by: Erica Overmeer
照片:Erica Overmee
CATEGORIES: House • Interior Design • Selected Work TAGS: Brandlhuber  Emde Schneider • Concrete Walls • Contemporary House • Contemporary Interior Design • Dining Room • Fireplace • Germany • Glass Walls • Kitchen • Landscaping • Lighting • Living Room • Potsdam • Remodeling • Rug • Staircase
类别:房屋·室内设计·精选作品标签:Brandlhuber Emde Schneider·混凝土墙·当代房屋·当代室内设计·餐厅·壁炉·德国·玻璃墙·厨房·景观美化·照明·起居室·波茨坦·重塑·地毯·楼梯
keywords:Brandlhuber  Emde Schneider Concrete Walls Contemporary House Contemporary Interior Design Dining Room Fireplace Germany Glass Walls Kitchen Landscaping Lighting Living Room Potsdam Remodeling Rug Staircase 
关键词:Brandlhuber Emde Schneider混凝土墙当代住宅现代室内设计餐厅壁炉德国玻璃墙厨房景观照明起居室波茨坦重塑地毯楼梯

                    

举报

最新空间资讯

什么也没写

1512 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部