La Taule

2016-03-24 11:00
架构师提供的文本描述。为了建立一个邀请人们出类拔萃的体育中心,“微气候”设想在两个层次上有一个巨大的开放空间,让所有为健美者、体操运动员和健身爱好者提供的服务和设施都集中在一个屋檐下。红雪松,樱桃木和钢的结合,有助于创造一个温暖和诱人的空间,使其成员的归属感。
Text description provided by the architects. A Meeting Place In order to create a sports centre that invites people to excel, Microclimat imagined a large open space on two levels that allows all the services and facilities for body-builders, gymnasts and fitness enthusiasts to be united under one roof. The combination of red cedar, cherry wood and steel helps create a warm and inviting space that lends itself to the members' sense ofbelonging.
 © Adrien Williams
阿德里安·威廉姆斯
这个项目的每一个细节都是为那些使用该中心的人设想的:从支撑水平栏杆的夹层结构,到也可用于训练的宽楼梯,以及体操运动员圈的屋顶,允许运动员在空中悬挂25英尺。
Attention to Detail Every element of the project was conceived for those who use the centre: from the mezzanine’s structure that supports the horizontal bars, to the wide stairway that can also be used for training, and the roof where the gymnasts’ rings are attached, allowing athletes to hang 25 feet in the air. 
 © Adrien Williams
阿德里安·威廉姆斯
新建筑的紧凑形式减少了地基和外墙的大小,解放了很大一部分财产,并创建了一个户外训练区。在夏季,大型滑动玻璃门可以连接室内外活动。
The compact form of the new building reduces the size of the foundations and of the outside walls, freeing up a large part of the property and creating an outdoor training zone. In summer, large sliding glass doors can link the indoor and outdoor activities.
 
 © Adrien Williams
阿德里安·威廉姆斯
地方骄傲
Local Pride
2015年春天,当La Taule落成时,人们可以感受到当地居民和该中心未来用户的骄傲。每个人都高兴地注意到,当地企业家选择在他们的地区投资,以使这一项目得以实施,他们还为这座耐用而优雅的建筑的质量作出了贡献,该建筑在滑铁卢的这一地区的开发中发挥了积极作用。
When La Taule was inaugurated in the spring of 2015, one could sense the pride of local residents and future users of the centre. Everyone was pleased to note that local entrepreneurs had chosen to invest in their area to bring this project to life, and that they had also contributed to the quality of this durable and elegant building, which plays an active role in developing this part of Waterloo.
 
La Taule不仅是“2015年设计大奖赛”(Grands Prix Du Design 2015)健身中心类比赛的获奖者,还被魁北克省建筑师协会(Ordre des Architect du魁北克省)授予的商业和办公建筑类别的2015年建筑优秀奖入围决赛。
As well as being the winner of the Grands Prix du Design 2015 competition in the fitness centre category, La Taule was also named as finalist for the 2015 architectural excellence prize by the Ordre des architectes du Québec for the commercial and office building category.
 © Adrien Williams
阿德里安·威廉姆斯
La Taule体育中心的名字来源于一所废弃的前监狱,该监狱于2010年被改造为健身中心。2014年,该公司创始人在滑铁卢的一个发展中部门购买了一处房产,以建立一个更适合该中心客户活动的中心:精英运动员和业余运动员。
La Taule sports centre takes its name from an abandoned former prison that was transformed into a fitness centre in 2010. In 2014, the founder purchased a property in a developing sector of Waterloo in order to build a centre better suited to the activities of the centre's clientele: both elite and amateur athletes.
 © Adrien Williams
阿德里安·威廉姆斯
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

冬惊一身

什么也没写

1894 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年