UC Riverside Student Recreation Center Expansion Cannon Design

2016-05-03 12:00
 © Bill Timmerman
(比尔·蒂默尔曼
架构师提供的文本描述。为了满足不断增长的校园的需要,UCR的新的学生娱乐扩展项目支持学生的身体健康,并为社会和学术交流创造了一个新的校园中心。结合现有的建筑,将场地改造成一个整体的娱乐环境,加强身心之间的联系,并应对环境、环境和身份等方面的挑战。
Text description provided by the architects. Addressing the needs of a growing campus, UCR’s new Student Recreation Expansion project supports the physical well-being of its students and creates a new campus hub for social and academic interaction. Integrating with an existing building, the expansion transforms the site into a holistic recreation environment reinforcing the connection between mind and body, and addressing the challenges of context, environment, and identity.
 © Bill Timmerman
(比尔·蒂默尔曼
新增加的设施保留了一条现有的中式行人通道,并与大学现有的康乐设施无缝连接,主要是在二楼一座悬臂式的“桥”上,将大部分的健康功能与现有的建筑物连接起来,连接在一条荫凉的微风道上。
The new addition preserves an existing at-grade pedestrian thoroughfare while connecting seamlessly with the University’s existing recreation facilities.  This was achieved by locating the majority of wellness functions on a cantilevered second floor “bridge” linked to the existing building across a shaded breezeway.
 © Bill Timmerman
(比尔·蒂默尔曼
 Axonometric

                            
 © Bill Timmerman
(比尔·蒂默尔曼
弯曲的开放式平面是一个毗连的空间,有各种不同的景观方向和与较低层的视觉连接。底层具有从悬臂式上层延伸而来的广泛阴影,它的定义是开放的玻璃健身区,大致由MAC健身房的不透明体积和一个圆形更衣室组成,里面覆盖着UCR的校园混合砖。该设计将慢跑、攀岩、健身、篮球、室内足球、举重、理疗和游泳等多种娱乐活动结合在一起。开放概念在各个组成部分之间建立了动态关系,增强了建筑作为社会参与场所的潜力。
The curved open plan is a contiguous space with a variety of view orientations and visual connections to the lower levels.  The ground floor features extensive shading from the cantilevered upper level, and is defined by open glazed fitness areas loosely defined by the opaque volumes of the MAC gym and a circular locker room clad in UCR’s campus blend brick. The design weaves together multiple recreation activities including jogging, rock climbing, fitness, basketball, indoor soccer, weights, physical therapy and swimming. The open concept creates dynamic relationships between the various components enhancing the building’s potential as a place for social engagement.
 © Bill Timmerman
(比尔·蒂默尔曼
学生们希望室内空间是开放的,相互联系的,并在校园和周围的山脉中捕捉到广阔的视野。此外,该项目还需要取得示范能源性能,超出加州第24章的要求30%,并获得LEED黄金认证。为了实现这些目标,穿孔金属薄片遮住了上层地板玻璃,大大降低了热量和眩光,同时最大限度地提高了视野和日光。这个独特的起伏屏幕的形状是通过映射太阳的年平均运动来产生最佳的遮阳响应。它为校园环境中的建筑创造了一个强大的视觉特征,并在一天中的透明度和反射率的变化中使外部外观变得生动。
Students wanted interior spaces to be open and interconnected and capture broad views across campus and to the surrounding mountains. Additionally, the project was required to achieve exemplary energy performance exceeding California’s Title 24 mandate by 30% and acquiring LEED Gold Certification.  To achieve these goals, a perforated metal scrim shades the upper floor glazing substantially reducing heat gain and glare while maximizing views and daylight. The shape of this unique undulating screen was derived by mapping the mean annual movement of the sun to generate an optimal shading response. It creates a strong visual identity for the building within the campus context and animates the exterior facade as it changes in transparency and reflectivity throughout the day.
 © Bill Timmerman
(比尔·蒂默尔曼
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Cannon Design
Location Riverside, CA, USA
Category University
Principal In Charge Craig Hamilton, FAIA, LEED AP
Design Lead Carl Hampson, AIA, LEED AP
Project Year 2015
Photographs Bill Timmerman
Manufacturers Loading...

                    

举报

柒十二凉

什么也没写

1785 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    如室小店(享受进货价购买权)
    全网商品享受如室平台进货价购买权
    1对1查询全网主流正品平台最低进货价
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年