Missouri State University, O’Reilly Clinical Health Sciences Center CannonDesign

2017-01-16 17:00
采购产品景观设计CDI土木工程用地3工作室MEP,FP,电信KJWW制造商装载.多规格少规格
Landscape Design CDI Civil Engineering Land3 Studio MEP, FP, telecom KJWW Manufacturers Loading... More Specs Less Specs
 © Gayle Babcock
C.Gayle Babcock
架构师提供的文本描述。O‘Reilly临床健康科学中心是一个新的教学设施,是密苏里州立大学卫生与公共服务学院三栋建筑中的第三座。通过其精心的选址和独特的实际存在,这座新建筑在大学更广阔的校园环境中为学院创造了一个微型校园。它的大胆,角形的形式悬臂在建筑物的倒角入口,承认它的同伴建筑,并邀请学生谁在他们之间流通。
Text description provided by the architects. The O’Reilly Clinical Health Sciences Center is a new teaching and learning facility serving as the third of a trio of buildings that make up the College of Health and Human Services at Missouri State University. Through its careful siting and unique physical presence, the new building creates a micro-campus for the college within the university’s broader campus context. Its bold, angular form cantilevers over the building’s chamfered corner entry, acknowledging its companion buildings and inviting in the students who circulate between them.
 
 Public Space Diagram
开放空间分析
从程序上讲,该中心由职业治疗、护理、护士麻醉和医生助理学习方面的本科和研究生课程组成,每个课程都需要量身定做的教室、专门技能实验室和模拟实验室、教员办公室和支助空间。这座建筑位于西南角,为当地社区服务的地面门诊部创建了第二个入口广场。该诊所坐落在一栋纯粹的学术建筑中,不仅是一个功能齐全的医疗设施,而且还为学生提供真实世界的体验。
Programmatically, the center is comprised of undergraduate and graduate curricula in occupational therapy, nursing, nurse anesthesia and physician assistant studies, with each requiring tailored classrooms, specialized skills labs and simulation labs, faculty offices and support spaces. The building cuts back its southwest corner to create a second entry plaza for a ground level outpatient clinic serving the local community.  Housed in an otherwise purely academic building, the clinic is designed to be not only a fully functioning healthcare facility but also provide real-world experience for students.
 © Gayle Babcock
C.Gayle Babcock
 
 © Gayle Babcock
C.Gayle Babcock
学生的合作空间在整个建筑中流动,在社会意义上创造了一条内部的“街道”,并通过一个多面的、起伏的木天花板不断地连接各个层次。大堂本身包含了学生合作的多种选择,从中心主讲堂外的咖啡厅到小团体互动的座位舱。从大厅垂直延伸,流经二层后,还会有更多的座位舱、科技酒吧和集体自修室,紧邻更正式的学习空间。这条街在第三层的学生休息室达到高潮,可以看到学生休息室和室外庭院露台,这是职业治疗教学的休息空间和教学空间。这些不同的协作环境将教学和模拟实验室联系在一起,并形成了一个社区空间,将来自不同项目的学生聚集在一起进行跨学科学习。
Collaborative spaces for students flow throughout the building, creating an interior “street” in the social sense and continuously connecting all levels by a faceted, undulating wood ceiling. The lobby itself contains a variety of options for student collaboration, from café tables outside the center’s main lecture hall to seating pods for small group interaction. Spreading vertically from the lobby and flowing across level two, additional seating pods, a tech bar and group study rooms adjoin the more formal learning spaces.  The street culminates at the third level in a student lounge with dramatic views back to the main campus and an outdoor courtyard terrace that doubles as both respite and didactic learning space for occupational therapy instruction. Collectively, this variety of collaborative environments connect teaching and simulation labs, and also form community space that brings students from diverse programs together for inter-disciplinary learning.
 © Peaks View LLC
峰景有限责任公司
从物质上讲,这座建筑重新诠释了校园的石灰石调色板,并用纤维水泥雨幕浇筑了混凝土。这种材料的选择帮助确定了建筑表达的双重特征-它是一种轻巧的结构,几乎没有接触到校园,同时也是一个被凿成的大团。在这两种解释中,它都是对校园日益增多的当代建筑的重要补充。
Materially, the building reinterprets the campus’ palette of limestone and cast concrete with a fiber cement rainscreen. This material choice helps define the dual character of the building’s expression – it is at once a light structure, barely touching down on the campus, and simultaneously a chiseled mass. In either interpretation, it is a significant addition to the campus’s growing array of contemporary architecture.
 © Peaks View LLC
峰景有限责任公司
产品描述:瑞士珍珠被选为外部包覆材料,因为它的平面特性加上隐蔽的安装系统,使视觉上的重点保留在凿的建筑形式上。该玻璃被选择为尽可能中性的颜色,从而类似于嵌套在建筑质量内的空洞。
Product Description. Swiss Pearl was selected as the exterior cladding material, as its planar characteristics coupled with a concealed mounting system resulted in the visual emphasis remaining on the chiseled building form. The glass was selected to be as color neutral as possible, so as to resemble voids nested within the building mass. 
 © Gayle Babcock
C.Gayle Babcock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects CannonDesign
Location Springfield, MO, United States
Category Clinic
Architect in Charge David Polzin, Design Principal
Area 58000.0 ft2
Project Year 2015
Photographs Gayle Babcock, Peaks View LLC
Manufacturers Loading...

                    

举报

BerninaVintage

什么也没写

1751 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年