The Sports Pavilion Horomystudio

2017-03-07 22:00
架构师提供的文本描述。2015年,在圣彼得堡郊区建造了面积113平方米的运动馆。该项目不仅以其优雅的建筑形式而闻名,而且以其施工过程中使用的独特建筑技术而闻名。
Text description provided by the architects. The sports pavilion with an area of 113 m2 was built in the suburbs of Saint Petersburg in 2015. The project is notable not only for its elegant architectural forms but also for unique building technologies used during its construction process.
 © Timur Turgunov
蒂穆尔·图尔古诺夫
建筑师们面临着在现有的郊区景观和有限的空间内设计一个完整的体育设施的任务。其结果是,展馆成为景观的一部分,景观成为展馆的一部分:只有30平方米的森林场地被允许建造,所有的树木都被保存下来并融入建筑物的内部。
The architects were faced with a task to design a complete sports facility within an existing suburban landscape and limited space. As a result, the pavilion became part of the landscape and the landscape became part of the pavilion: only 30 m2 of the forest grounds were allowed for construction with all of the trees preserved and integrated into the interior of the building.
 Section A-A
A-A节
在建筑工地上维护树木的愿望意味着在施工阶段不可能安装任何施工设备,所有的挖掘工程都是由手工完成的,并且装配工程是由特殊的机械手完成的。地下室是采用自上而下的技术建造的:地面被水平地移除,建筑被向下竖起。
The desire to preserve the trees on the building site meant that no construction equipment could be installed during the construction stage, all excavation works were done by hand and the assembly works were done by special manipulators. The basement was constructed using a top-down technique: the ground was removed level by level and the building was erected downwards.
 © Sergey Moiseev
谢尔盖·莫伊塞夫
 © Sergey Moiseev
谢尔盖·莫伊塞夫
地下室内设有更衣室和举重长椅,一楼设有心血管病机,一楼设有瑜伽健身房-构成了必要的建筑面积要求。
The basement containing locker rooms and weight benches, the ground floor with cardio-vascular machines and the first floor accommodating a yoga gym - constitute the necessary building area requirements.
 © Sergey Moiseev
谢尔盖·莫伊塞夫
屋顶山脊的角度给建筑物的建筑形态带来了一定的活力,而亭子本身又由北釉部分和南木部分两部分组成。多层露台框架的展馆与檐篷,以舒适的户外活动,在任何天气。在北部,露台将体育场馆与现有的沐浴设施连接起来。
The angle of the roof’s ridge brings a certain dynamic to the building’s architectural form, while the pavilion itself consists of two parts - the northern glazed part and the southern wooden part. Multi-level terraces frame the pavilion with canopies for comfortable outdoor activities in any weather. In the northern part, the terrace connects the sports pavilion with the existing bathing facility.
 © Timur Turgunov
蒂穆尔·图尔古诺夫
展馆被精心地融入了现有的景观之中。第一层阳台由玻璃制成,以减少场地的遮阳效果,而底层的健身房则配备了玻璃滑动门,擦除了内部和外部的边界。这座建筑的支撑结构位于树木之间,四周覆盖着灯箱。露台的台阶上装上了植物装饰盒.
The pavilion is carefully integrated into the existing landscape. The first-floor balcony is made from glass to create less shade for the site, while the gym on the ground floor is equipped with glass sliding doors that erase the borders between the interior and exterior. The building’s supporting structures situated between trees are clad with lightboxes. The steps of the terrace have built-in decorative boxes for plants.
 © Sergey Moiseev
谢尔盖·莫伊塞夫
这三层楼是由一个螺旋楼梯连接起来的,上面有一个复杂的铜板扶手。橡胶涂层聚合物台阶使人们能够安全地在地板之间移动.
The three floors are connected by a spiral staircase with an intricate handrailing from copper plates. The rubber-coated polymer steps enable one to safely move between the floors. 
 © Timur Turgunov
蒂穆尔·图尔古诺夫
展馆的室内设计符合体育设施的最高设计标准:项目包括专业地板(SPORTEC风格和幻影硬木运动地板),并特别注意自然通风系统,在底层和二楼之间留有特殊的空气间隙,以改善空气流通。
The interior design of the pavilion meets the highest design standards for sports facilities: the project includes professional flooring (SPORTEC style and MIRAGE hardwood sports flooring), and pays special attention to the natural ventilation system - special air gaps are left between the ground floor and the second floor for better air circulation.
特别的设计技巧,如定制的著名拳击手的镜子人物,也可以在内部找到。
Special design tricks, like bespoke mirror figures of famous boxers, can also be found in the interior.
 © Timur Turgunov
蒂穆尔·图尔古诺夫
本项目采用德国“舒科”系列铝制高保温滑门系统,系列:ASS 70.HI。该系统使体育馆与室外森林相结合,增加了建筑的居住空间。由于铝的强度极高,我们采用了窄窗框和大釉面的结构,提供了最大程度的透明前提和穿透日光。
Product Description. In this project we used German sliding doors system "Schueco" with high thermal insulation made of aluminum, series: ASS 70.HI.. This system made it possible to combine a sport hall with forest outside and increase the living space of the building. Due to extremely high strength of aluminum, we used the construction with narrow sash and large glazed surfaces that provide the maximum degree of transparency premises and penetration of daylight.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Horomystudio
Location Saint Petersburg, Russia
Category Houses
Architects in Charge Olga Vetosheva, Eduard Zakharov
Area 113.0 m2
Project Year 2015
Photographs Sergey Moiseev
Manufacturers Loading...

                    

举报

疯笑院

什么也没写

1858 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年