Suzhou Chapel Neri-Hu Design and Research Office

2017-05-05 02:00
架构师提供的文本描述。礼拜堂是一个特色建筑,在更大的乡村地区。因此,它占据了一个主要的位置,从主干道和滨水区可见。它的建筑语言来源于项目中其他地方发现的类似元素,比如起伏的砖墙和漂浮的白色体积-但它们在这里,被带到了另一个层次。砖墙开始分解成一个更精细的尺度,不同高度的墙壁交织在一起,创造了一段精心设计的景观之旅,通向建筑本身。
Text description provided by the architects. The chapel is a feature building within the larger Village zone. As such, it occupies a prime location visible from the main road and along the waterfront. Its architectural language is derived from similar elements found elsewhere in the project, such as the undulating brick walls and floating white volume—but they are here, taken to another level of articulation. The brick walls begin to break down to an even more refined scale, where different heights of walls interweave with each other to create a choreographed landscape journey leading into the building itself. 
白卷也受到特殊处理,这里由两层组成。内层是一个简单的盒子,四周点缀着散落的窗户,而外层则是一个折叠的、穿孔的金属皮,一个“面纱”,它可以同时隐藏和显露出来。白天,白色的盒子在阳光下轻轻地闪烁,微妙地暴露了它的内容。在夜晚,白色的盒子变成了工程中的宝石一样的灯塔,它的各种窗户在四面八方发出柔和的光芒。
The white volume also receives special treatment, here, it is composed of two layers. The inner layer is a simple box punctuated on all sides with scattered windows, while the outer layer is a folded and perforated metal skin, a “veil” which alternatively hides and reveals. In the daytime, the white box emerges shimmering gently in the sunlight, subtly exposing its contents. In the night, the white box becomes a jewel-like beacon in the project, its various windows emitting a soft glow in all directions.
 © Pedro Pegenaute
佩德罗·佩佩诺特
 
 © Pedro Pegenaute
佩德罗·佩佩诺特
在大楼内,游客们继续他们的导游之旅,穿过预功能区,然后进入主礼拜堂空间,其中有一个12米高的光填充空间。有一个无缝的整合与周围的自然,如图片,窗口,框架,各种人为和自然景观。一个阁楼水平盘旋在头顶,以容纳额外的客人,并包括一个围绕着空间的猫步,允许360度的视角。夹层被整合成一个木百叶窗笼元素,包裹在整个房间的上部。一个闪耀的灯泡和精致的青铜细节的栅格给其他安静的寺院空间提供了一种富饶的感觉。定制木材家具和精心制作的木材细节称赞简单的材料调色板灰砖,水磨石和混凝土。教堂建筑的另一个特点是主空间旁边有一个单独的楼梯,让游客可以进入屋顶,在风景优美的湖面上看到无与伦比的景色。沿着楼梯上的各种开口提供了内部和外部意想不到的视图。
Inside the building, visitors continue on their guided journey through the pre-function area and then into the main chapel space, which features a light-filled 12m high space. There is a seamless integration with the surrounding nature as picture windows frame various man-made and natural landscapes. A mezzanine level hovers overhead to accommodate extra guests, and includes a catwalk encircling the space, allowing 360 degrees of viewing angles. The mezzanine is integrated into a wood louvered cage element which wraps around the whole upper part of the room. A grid of glowing bulb lights and delicate bronze details give a touch of opulence to the otherwise quietly monastic spaces. Custom wood furniture and crafted wood details compliment the simple material palette of gray brick, terrazzo, and concrete. Another feature of the chapel building is a separate staircase alongside the main space, which allows visitors to gain access to the rooftop for unrivaled views across the scenic lake. Various openings along this stair ascent give unexpected views both internally and externally.
 © Pedro Pegenaute
佩德罗·佩佩诺特
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Neri&Hu Design and Research Office
Location Yang Cheng Hu Xi Lu, Suzhou Shi, Jiangsu Sheng, China, 215000
Category Churches
Area 700.0 m2
Project Year 2016
Photographs Pedro Pegenaute

                    

举报

pure日月

什么也没写

1820 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年