Ronda House Marina Vella Arquitectura Urbanismo

2017-09-04 09:00
 © Gonzalo Cáceres Dancuart
c Gonzalo Cáceres Dancuart
架构师提供的文本描述。龙达大厦建在一片长方形的土地上,宽12米,深22米,面朝太平洋,侧面可以看到白沙和沙丘,后面是一座美丽的红山,因此这个地方的名字是:科罗拉多州塞罗(红山)。
Text description provided by the architects. The Ronda House is built on a rectangular lot that measures 12 meters wide and 22 meters deep on a priviledged site, facing the Pacific Ocean, a lateral view of white sands and dunes and backed by a beautiful red hill, thus the name of the place: Cerro Colorado (Red Hill).
 © Gonzalo Cáceres Dancuart
c Gonzalo Cáceres Dancuart
严格、严格的建筑条例,规定高度、材料,包括白色调色板等。必须遵守他们和家庭的个人期望,他们梦想着一座有机建筑,有舒适的聚集区,不受大风的影响。
Strict, rigid building regulations that specified heights, materials, including a white palette, etc. had to be dealt to comply with them and with the personal expectations of the family that dreamt of an organic architecture with cozy gathering areas protected from windy days.
 © Gonzalo Cáceres Dancuart
c Gonzalo Cáceres Dancuart
该项目鼓励通过户外空间与周围环境保持连续的连接,开放的隔墙通往海滨,扩大内部空间,并允许外部渗透,而居住者的生命则围绕着中央露台旋转,其特点是从附近的山上用红色石头建造的一堵半圆形的大墙。天井上使用的天然石头的红色与这间平房的纯白色调色板形成了对立面。
The Project encourages a continuos connection with its surroundings through an outdoor space with open partitions to the seafront, expanding the interiors and allowing the penetration of exteriors, while the lives of the occupants rotate around the central patio, marked by a large, semi-circular wall in red stone sourced from the nearby hill.  The red color of the natural stone used on the patio forms a counterpoinnt to the pure white palette of this split-level home.
 © Gonzalo Cáceres Dancuart
c Gonzalo Cáceres Dancuart
 First floor plan
一楼平面图
 © Gonzalo Cáceres Dancuart
c Gonzalo Cáceres Dancuart
通过使用这种天然的坚固的红色石头,并将它放置在房子的中心,严格的建筑规则得到了满足,房子和半圆形的有机墙包裹空间的颜色和形式为家人和朋友的活动提供了颜色和形式,并在视觉上成为红山的一部分,以及免受大风天气的保护。
By using this natural rugged red stone, and placing it in the center of the house the strict building regulations are fulfilled, lineal white for the house and the semi-circular organic wall wrapping spaces in color and form for the activities of  family and friends and visually becoming part of the Red Hill and a protection from the windy days.
通往卧室的流道、楼梯和走廊都是围绕着半圆形的石墙组织起来的。天窗和小露台确保了日光和自然通风,这些天窗和小露台充满了卧室和周围地区的光线,并为家里注入了海边假日的欢快气氛。
Circulation areas, stairs and corridors to the bedrooms are organized around the semicircular stone wall.  Daylight and natural ventilation are assured by skylights and small patios that fill the bedrooms and surrounding areas with light and infuse the home with the cheery ambience of a seaside holiday.
 © Gonzalo Cáceres Dancuart
c Gonzalo Cáceres Dancuart
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Marina Vella Arquitectura Urbanismo
Location Cerro Azul District, Peru
Area 362.0 m2
Project Year 2016
Photographs Gonzalo Cáceres Dancuart
Category Houses
Manufacturers Loading...

                    

举报

圃生

什么也没写

1808 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    学习【特惠】
    所有听书免费、课程特价
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年