The Stiles Road Architectural Farm

2018-07-19 04:00
多规格少规格
More Specs Less Specs
 © Ste Murray
(C)Ste Murray
架构师提供的文本描述。该项目包括对30年代在Clontarf的一座半独立房屋的翻修和扩建。这座房子在15年前就已经现代化了,但随着业主的到来-两个孩子-房子及其扩建-不再满足业主的需要。简略是要隔离和翻新原来的房子,扩大和改善后延伸,提供一个家庭的房间和厨房在地面和一个新的主卧室在一楼。
Text description provided by the architects. The project comprises of the renovation and extension to the rear of a 1930′s semi-detached house in Clontarf. The house was modernized 15 years ago but with the arrival of the owners two children, the house, and its extension, no longer fulfilled the owners' needs. The brief was to insulate and refurbish the original house and enlarge and improve the rear extension to provide a family room and kitchen at the ground and a new master bedroom on the first floor.
 © Ste Murray
(C)Ste Murray
 Sketches and Axonometry
草图和轴测
新增加的是在两棵现存的树之间有一座密集的砖塔。砖,表现在外部和内部,是缝合在一起与原来的房子角玻璃门,以解决一个现有的露台空间。砖墙有一个逐渐变细的部分,以支持新主卧室的结构,在功能,纹理和照明对比的生活空间。
The new addition is a dense brick tower framed between two existing trees. The brick, expressed externally and internally, is stitched together with the original house by a corner glass door addressing an existing patio space. The brick walls have a tapering section to support the structure of the new master bedroom which contrasts in function, texture, and lighting to that of the living space.
 © Ste Murray
(C)Ste Murray
这块砖与房子的前墙面相呼应。使用砖块的外部和内部寻求使新的结构成为花园的一部分,它是房子的一部分,通过模糊房子和花园/内外之间的门槛,同时也带来温暖,以及一种永久和安全的感觉给新的增添。南面的立面有一个双高的窗口,把南光拉进大家庭空间。花园的立面有补偿窗户,在主卧室和西向混凝土长凳之间创建一个“社会立面”。
The brick echoes that of the existing front façade of the house. The use of brick externally and internally seeks to make the new structure as much a part of the garden as it is of the house by blurring the threshold between house and garden/ Inside and outside, while also bringing warmth, and a sense of permanence and security to the new addition. The south elevation has a double height window, drawing south light into the extended family space. The garden façade has offset windows to create a ‘social façade’ between the master bedroom and west facing concrete bench.
 © Ste Murray
(C)Ste Murray
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Architectural Farm
Location Dublin, Ireland
Project Year 2018
Photographs Ste Murray
Category Extension
Manufacturers Loading...

                    

举报

马丁的老相机

什么也没写

1901 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    学习【特惠】
    所有听书免费、课程特价
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年