Lycée Français Maternelle in Barcelona b720 Fermín Vázquez Arquitectos

2018-08-02 02:00
结构BIS结构安装JG Ingenieros ProMotor AEFE建设者GPVSA执行方向Técnica G3更多无规格
Structures BIS Structures Installations JG Ingenieros Promotor AEFE Constructor GPVSA Direction of Execution Técnica G3 More Specs Less Specs
 © Simón García
(Simón García)
架构师提供的文本描述。现有的学校是在二十世纪初的两座别墅附近多年增加临时建筑的结果。这套新教材提出了历史学派与新学派之间的对话。两座建筑之间的视觉和规划关系是通过一个门廊建立起来的,该门廊允许将它们与雨天下避雨的空间连接起来。
Text description provided by the architects. The existing school was the result of additions of temporary buildings over many years around two villas of the early twentieth century. The new set brings forward a dialogue between the historical school and the new one. A visual and programmatic relationship is established between both buildings, through a porch that allows indoor communication connecting them with a space under which to shelter in case of rain.
 © Simón García
(Simón García)
新建筑的正式决议唤起了别墅的体积形状,通过围绕其角落,建立一种正式的关系,而不一定从属于历史主义的模仿。一个大型中央庭院的游戏和周边空间的方案被保留。
The formal resolution of the new building evokes the volumetric shapes of the villas through the rounding of its corners establishing a formal relationship without necessarily subordinating itself to a historicist imitation. The scheme of a large central courtyard of games and perimeter spaces is preserved.
 © Simón García
(Simón García)
 
 © Simón García
(Simón García)
这座新建筑分为四层。一种半地下室层,利用花园(操场)和街道之间的不均匀性,建立一个部分覆盖的直接通道,以及一个供家庭和儿童使用的外部等候区。从这里你可以进入新学校的内部和外部的花园通过楼梯和坡道。教室位于三个上层。这座大楼的每一层都是为学校设计的。该项目位于新建筑的所有教室,而媒体图书馆、音乐室和行政区域的共同用途则位于保留和修复的别墅中。
The new building is developed in four levels. A semi-basement level that takes advantage of the unevenness between the garden (playground) and the street, to create a direct access which is partially covered, and an outside waiting area for families and children. From here you can access to the interior of the new school and to the garden externally by stairs and ramp. The classrooms are located in the three upper levels. Each floor of the building is intended for a school level. The project locates all the classrooms in the new building, while the common uses: media library, music room and administration areas are located in the preserved and restored villa.
 © Simón García
(Simón García)
 Ground floor plan

                            
 © Simón García
(Simón García)
立面的图像是由沿着建筑物的整个周边延伸的垂直板条的封套制成的。研究了这些板条的位置、取向和分离,以提供最佳的太阳能保护,并且在其环境、热和耐久性行为方面具有非常高的效率。色差和比例游戏是与客户进行有益和持续的对话的结果,客户在项目中具有明确的色彩。
The image of the facade is made by an envelope of vertical slats that run along the entire perimeter of the building. The position, orientation and separation of these slats have been studied to provide optimum solar protection, and highly efficient in their environmental, thermal and durability behaviour. The chromatic and proportional game is the result of a useful and continuous dialogue with the client who have a clear will of including colour in the project.
 © Simón García
(Simón García)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architect b720 Fermín Vázquez Arquitectos
Location Carrer de Munner, 5, 08022 Barcelona, Spain
Author Architects Peco Mulet, Gemma Ojea, Javier Artieda
Area 3400.0 m2
Project Year 2018
Photographs Simón García
Category Higher Education
Manufacturers Loading...

                    

举报

圃生

什么也没写

1808 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    学习【特惠】
    所有听书免费、课程特价
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年