Mahadev Residence INK Architecture

2018-09-14 20:00
架构师提供的文本描述。从上下文上讲,该网站位于城市的一个繁忙的郊区,人们可以在那里找到住宅、学校、购物中心、宗教机构,以及附近的一个湖泊-所有这些都是共存的。复杂的邻里环境给设计特色的发展带来了真正的挑战。建筑物需要稍微内向,而仍然属于地面,它站在那里,并与周围环境互动。
Text description provided by the architects. Contextually, the site lies in a busy suburban part of the city where one can find Residences, Schools, Shopping centers, Religious institutions, a Lake nearby all co-exist. The complex setting of the neighborhood posed a real challenge in developing the character of the design. The building needed to be slightly introverted while still belonging to the ground it stands on and interacting with its surroundings.
Text description provided by the architects. Contextually, the site lies in a busy suburban part of the city where one can find Residences, Schools, Shopping centers, Religious institutions, a Lake nearby all co-exist. The complex setting of the neighborhood posed a real challenge in developing the character of the design. The building needed to be slightly introverted while still belonging to the ground it stands on and interacting with its surroundings.
 © Pratap J.
c.Pratap J.
该简介指出,该设计具有文化相关性,因为客户有着强大的文化和传统联系。寺庙房间、主卧室等的位置。都是根据Vaastu的规格制定的。
The brief stated the design to be culturally relevant as the client had a strong cultural and traditional connection. The positions of the temple room, Master bedroom, etc. were worked out as per the specifications of Vaastu.
The brief stated the design to be culturally relevant as the client had a strong cultural and traditional connection. The positions of the temple room, Master bedroom, etc. were worked out as per the specifications of Vaastu.
 © Pratap J.
c.Pratap J.
该项目分为3层主楼层和一个在露台层的办公空间。第一层在-0.75米的水平,这可以称为斯蒂层,设有停车场,花园和一个小宿舍的客房管理人员。高跷不需要与结构的其余部分完全切断。因此,降低地面以下的高跷和提供一个视觉连接从餐厅阳台在上面的地板是能够做到这一点。
The program was divided into 3 main floor levels and an office space on the Terrace level. The 1st level at -0.75m level, which can be called as the Stilt level, housed the parking, garden and a small quarters for the housekeeping staff. The stilt needed not to be entirely cut off from the rest of the structure. Hence, the lowering of the stilt below ground level and providing a visual connection from the Dining room balcony on the floor above was able to achieve it.
The program was divided into 3 main floor levels and an office space on the Terrace level. The 1st level at -0.75m level, which can be called as the Stilt level, housed the parking, garden and a small quarters for the housekeeping staff. The stilt needed not to be entirely cut off from the rest of the structure. Hence, the lowering of the stilt below ground level and providing a visual connection from the Dining room balcony on the floor above was able to achieve it.
 Ground Floor Plan

                            
在第二层,一个人进入大楼与一个拉长的门厅,然后是主要的居住空间,餐厅,厨房和两个卧室。门厅和门厅的正面用混凝土砌块来代替传统的金属烤架。
At the 2nd level one enters the building with an elongated foyer followed by the main Living space, Dining, Kitchen and 2 bedrooms. The front façade along the foyer and the living is cladded with concrete blocks that replace the conventional metal safety grills.
At the 2nd level one enters the building with an elongated foyer followed by the main Living space, Dining, Kitchen and 2 bedrooms. The front façade along the foyer and the living is cladded with concrete blocks that replace the conventional metal safety grills.
 © Pratap J.
c.Pratap J.
入口门厅自然是由一道狭长的墙壁和上方的天窗照亮的。光线通过各种狭缝进入是设计中经常出现的现象。
The entrance foyer is naturally lit by a wall of slits and a skylight above. Light entering through various slits is a regular occurrence in the design.   
The entrance foyer is naturally lit by a wall of slits and a skylight above. Light entering through various slits is a regular occurrence in the design.   
 Section 1-1
[地名] [美国] 塞克申 1-1
卧室和其他私人空间占据第三层。这层楼的私人居住空间可以进入2间卧室,还可以俯瞰北侧一个拉长的阳台。
Bedrooms and other private spaces occupy the 3rd level. The private Living space on this floor gives entry to 2 bedrooms and overlooks an elongated balcony on the Northern side. 
Bedrooms and other private spaces occupy the 3rd level. The private Living space on this floor gives entry to 2 bedrooms and overlooks an elongated balcony on the Northern side. 
 © Pratap J.
c.Pratap J.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

马丁的老相机

什么也没写

1901 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    学习【特惠】
    所有听书免费、课程特价
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年