Teton Residence RO ROCKETT DESIGN

2018-09-26 17:00
 © Gabe Border
(加布边境)
架构师提供的文本描述。一个年轻的家庭希望在位于怀俄明州杰克森霍尔(JacksonHole)郊外的爱达荷州提顿县(Teton县)的一大片土地上建立一座静修院。该设计位于一个广阔的湿地,季节性波动的房子。南边有一条小溪,是泉水喂养的小溪,支撑着健康的鲑鱼种群。东边和西面都是壮观的山景,从南方吹来的风是一成不变的。
Text description provided by the architects. A young family desired to build a retreat on a large lot located outside Jackson Hole, Wyoming in bucolic Teton County, Idaho. The design locates the house amidst an expansive wetland that fluctuates seasonally.  A small, spring-fed creek to the south supports a healthy cutthroat trout population.  To the east and west are spectacular mountain views and from the south blows a consistent wind.
Text description provided by the architects. A young family desired to build a retreat on a large lot located outside Jackson Hole, Wyoming in bucolic Teton County, Idaho. The design locates the house amidst an expansive wetland that fluctuates seasonally.  A small, spring-fed creek to the south supports a healthy cutthroat trout population.  To the east and west are spectacular mountain views and from the south blows a consistent wind.
 © Gabe Border
(加布边境)
该建筑通过提升公用设施、结构和程序来应对场地的波动,并将对脆弱生态系统的影响降到最低。努力的重点是保持和恢复网站的多样性景观,尽量减少建筑足迹-导致紧凑,高效的布局,重点是建设“向上”而不是“退出”。这一策略在地面上保持轻盈,并允许房屋的主要项目在湿地植被之上提升,以接收所有必须提供的土地。东方可以看到大特顿,而驼鹿的徒步旅行也变得明显起来。在一天一季的过程中,天空、景观和野生动物都发生了巨大的变化。
The architecture works in response by elevating utilities, structure and program to address the fluctuations of the site and to minimize the impact to the delicate ecosystem.  Efforts were focused to preserve and restore the site’s diverse landscape by minimizing the building footprint – resulting in a compact, efficient layout which focused on building “up” instead of “out”.   This strategy stays light on the ground and allows the primary programs of the house to raise above the wetland vegetation to take in all the site has to offer. The Grand Tetons become visible to the east and the trekking of moose becomes appreciable.  The sky, landscape and wildlife change dramatically over the course of a day and a season.
The architecture works in response by elevating utilities, structure and program to address the fluctuations of the site and to minimize the impact to the delicate ecosystem.  Efforts were focused to preserve and restore the site’s diverse landscape by minimizing the building footprint – resulting in a compact, efficient layout which focused on building “up” instead of “out”.   This strategy stays light on the ground and allows the primary programs of the house to raise above the wetland vegetation to take in all the site has to offer. The Grand Tetons become visible to the east and the trekking of moose becomes appreciable.  The sky, landscape and wildlife change dramatically over the course of a day and a season.
 © Gabe Border
(加布边境)
 Upper Floor plan
上层平面图
 © Gabe Border
(加布边境)
该研究中心的分析和解释分析不仅告知了该房屋的位置和方向,而且有助于将该房屋的方案布局告知该房屋的规划和分区。分隔公共区域和私人区域的偏移表单创建了“日光和通风”和“双高”天空照明循环区的Cleverter窗口。该程序设置有位于上层的主生活区和主套房,以获取广阔的视图。突出的时刻是通过纪念性的玻璃开口而形成的,这些开口直接接触被覆盖的门廊。深顶悬突提供了该地区的不宽容和不断变化的天气的阴影和覆盖。
The analytical as well as the interpretive analysis of the site not only informed the location and orientation of the house but also helped inform the programmatic layout of the house in both plan and section.  Offset forms which separate public and private zones create both clerestory windows that daylight and ventilate and a double-high, sky lit circulation zone. The program is arranged with the main living area and master suite located on the upper floor to capture the expansive views. Prominent moments are framed through monumental glazed openings, which directly access covered porches. The deep roof overhangs provide shading and coverage from the region’s unforgiving and ever-changing weather.
The analytical as well as the interpretive analysis of the site not only informed the location and orientation of the house but also helped inform the programmatic layout of the house in both plan and section.  Offset forms which separate public and private zones create both clerestory windows that daylight and ventilate and a double-high, sky lit circulation zone. The program is arranged with the main living area and master suite located on the upper floor to capture the expansive views. Prominent moments are framed through monumental glazed openings, which directly access covered porches. The deep roof overhangs provide shading and coverage from the region’s unforgiving and ever-changing weather.
 © Gabe Border
(加布边境)
土岩和染色木材的材料调色板将建筑与该地区的色调、材料和纹理联系起来,所有这些都是为了帮助创建一个从现场衍生出来的建筑。这座房子,漂浮在风景之上,在一个真正独特的环境中成为一处美妙的静修之所。
The material palette of earthen rock and stained wood works to tie the architecture to the tones, materials and textures of the region, all to help create an architecture that is derived from the site.  The house, floating above the landscape, becomes a wonderful retreat in a truly unique environment.
The material palette of earthen rock and stained wood works to tie the architecture to the tones, materials and textures of the region, all to help create an architecture that is derived from the site.  The house, floating above the landscape, becomes a wonderful retreat in a truly unique environment.
 © Gabe Border
(加布边境)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects RO | ROCKETT DESIGN
Location Driggs, ID, United States
Lead Architects Jason Ro (Principal), Zac Rockett (Principal), Joseph Sandy (Designer)
Area 3300.0 ft2
Project Year 2016
Photographs Gabe Border
Category Residential
Manufacturers Loading...

                    

举报

马丁的老相机

什么也没写

1901 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    学习【特惠】
    所有听书免费、课程特价
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年