Nulla Vale House and Shed MRTN Architects

2018-09-30 20:00
 © Peter Bennetts
(Peter Bennetts)
架构师提供的文本描述。为了到达Nulla Vale,您继续开车经过Tullamarine机场一个小时。刚过机场,景观就从土地、住房到牧地和小农村社区发生了变化。沿街散落着古老的农业建筑和早期的定居者住宅。简单的结构,几乎是原始的,是景观的一部分。怀旧土地和建筑之间的这种联系,是我们的诺拉谷房屋和小屋的指导原则。
Text description provided by the architects. To reach Nulla Vale you continue driving past Tullamarine Airport for an hour. Just past the airport the landscape changes from tract housing to pastoral land and small rural communities. Dotted along the drive are old agricultural outbuildings and early settler dwellings. Simple structures, almost primitive, that are part of the landscape. Nostalgia for this connection between land and building was the guiding principle for our Nulla Vale House and Shed.
Text description provided by the architects. To reach Nulla Vale you continue driving past Tullamarine Airport for an hour. Just past the airport the landscape changes from tract housing to pastoral land and small rural communities. Dotted along the drive are old agricultural outbuildings and early settler dwellings. Simple structures, almost primitive, that are part of the landscape. Nostalgia for this connection between land and building was the guiding principle for our Nulla Vale House and Shed.
 © Peter Bennetts
(Peter Bennetts)
 
 © Peter Bennetts
(Peter Bennetts)
努拉山谷的大部分地区是“花岗岩国家”-一个既美丽又严酷的景观。一种通过数百万年的地质条件以及土地清理和放牧而形成的景观。由软岩侵蚀形成的花岗岩露头,使坚硬的火成岩暴露在外。这是一块300英亩的牧地,上面点缀着花岗岩露头和偶尔的树胶树。我们的客户打算最终在这片土地上建造他们的全职住宅。但首先,他们要求有一个地方可以住,一个基本的住所,最低限度的舒适感。在某个地方,他们可以度过周末,因为他们连接到土地,并开始他们的看管期的网站。
Much of Nulla Vale is ‘granite country’ a landscape that is both beautiful and harsh. A landscape created through geological conditions over millions of years and by land clearing and grazing. The granite outcrops created by the erosion of soft rocks leaving the hard igneous granite exposed. The site a 300-acre parcel of pastoral land that is dotted with granite outcrops and the occasional gumtree. Our clients are intending to eventually build their full-time home on this land. But to begin with they asked for a place to be able to stay, a basic dwelling with the minimum of amenity. Somewhere they could spend weekends as they make a connection to the land and begin their caretaking period of the site.
Much of Nulla Vale is ‘granite country’ a landscape that is both beautiful and harsh. A landscape created through geological conditions over millions of years and by land clearing and grazing. The granite outcrops created by the erosion of soft rocks leaving the hard igneous granite exposed. The site a 300-acre parcel of pastoral land that is dotted with granite outcrops and the occasional gumtree. Our clients are intending to eventually build their full-time home on this land. But to begin with they asked for a place to be able to stay, a basic dwelling with the minimum of amenity. Somewhere they could spend weekends as they make a connection to the land and begin their caretaking period of the site.
 © Peter Bennetts
(Peter Bennetts)
设计的目的是在没有预先决定的情况下预测最终的住宅。他们还需要一个棚屋来安置土地保护设备,以及为房屋供电所需的光伏电池板和电池。由于没有与任何类型的服务连接,这所房子是100%的离网。选定的建筑工地位于土地的马鞍上,沿着一条从工地的最高点一直延伸到西边远眺的天然岩壁的渴望线。这些建筑物被设想为定居者的马车,在经过现场时被逮捕。
The design is intended to anticipate the final home without predetermining it. They also required a shed to house land care equipment and the PV panels and battery required to power the house. With no mains connection to services of any kind, the house is 100% off-grid. The building site selected is located on a saddle of the land half way along a desire line that runs from site’s high point to a natural ledge with distant views in the west. The structures are conceived of as settler wagons, arrested in motion as they pass through the site.
The design is intended to anticipate the final home without predetermining it. They also required a shed to house land care equipment and the PV panels and battery required to power the house. With no mains connection to services of any kind, the house is 100% off-grid. The building site selected is located on a saddle of the land half way along a desire line that runs from site’s high point to a natural ledge with distant views in the west. The structures are conceived of as settler wagons, arrested in motion as they pass through the site.
 © Peter Bennetts
(Peter Bennetts)
棚屋在整体尺寸上是相同的,从远处看,它们的轮廓是人们熟悉的、与农舍相关联的山墙终端形式。然而,近距离地看,这两种结构被明确地定义为通过材料、空隙和体积而形成的棚屋和房屋。这个棚子是由我们直接设计的,由一家棚屋制造公司使用他们的系统来创造一个棚子,这是一个部分存储部分入口通道。完全覆盖传统等级的波纹镀锌铁,以屋顶为导向,并倾斜,以最大限度地暴露在整个季节的太阳。
The Shed and House are identical in their overall dimensions and from a distance, their silhouette is the familiar gable ended form commonly associated with farming sheds. Up close, however, the two structures are clearly defined as shed and house through the material, void, and volume. The shed was custom designed by us directly with a shed fabrication company using their systems to create a shed that is part storage part entryways. Clad entirely in heritage grade corrugated galvanized iron with a roof oriented and pitched to maximize solar exposure through the seasons.
The Shed and House are identical in their overall dimensions and from a distance, their silhouette is the familiar gable ended form commonly associated with farming sheds. Up close, however, the two structures are clearly defined as shed and house through the material, void, and volume. The shed was custom designed by us directly with a shed fabrication company using their systems to create a shed that is part storage part entryways. Clad entirely in heritage grade corrugated galvanized iron with a roof oriented and pitched to maximize solar exposure through the seasons.
 © Peter Bennetts
(Peter Bennetts)
房子是由打捞砖和瓦楞纸铁,以及粗糙的锯木和新镀锌屋顶的预工程木材桁架,留下暴露在里面和外面。材料的选择,以满足客户的简介,该房子符合认知观念的‘旧棚’。内部完成与外部相同,没有石膏板和油漆。LED照明条隐藏在隔板顶部,反射箔背绝缘层上的光线。房子提供了在一个空间里吃饭、睡觉和洗漱的方法,这是现场体验的一部分,而不是离开现场。
The House is constructed from salvaged bricks and corrugated iron in addition to rough sawn timber and new galvanized roofing on pre-engineered timber trusses that are left exposed both inside and out. Materials were selected to meet the clients’ brief that house fit within the cognitive idea of an ‘old shed’. Internally the finishes are the same as outside, no plasterboard and no paint. LED lighting strips concealed on top of the rafters reflect light off the foil-backed insulation. The house provides the means to eat, sleep and wash in a space that is part of the experience of being on the site and not removed from it.
The House is constructed from salvaged bricks and corrugated iron in addition to rough sawn timber and new galvanized roofing on pre-engineered timber trusses that are left exposed both inside and out. Materials were selected to meet the clients’ brief that house fit within the cognitive idea of an ‘old shed’. Internally the finishes are the same as outside, no plasterboard and no paint. LED lighting strips concealed on top of the rafters reflect light off the foil-backed insulation. The house provides the means to eat, sleep and wash in a space that is part of the experience of being on the site and not removed from it.
 © Peter Bennetts
(Peter Bennetts)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects MRTN Architects
Location Nulla Vale, Australia
Category Houses
Area 50.0 m2
Project Year 2018
Photographs Peter Bennetts

                    

举报

马丁的老相机

什么也没写

1901 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    学习【特惠】
    所有听书免费、课程特价
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年