COOKFOX Studio COOKFOX Architects

2018-11-01 14:00
CM库克福克斯GC托马斯斯蒂芬斯建筑MEP工程师JB
CM COOKFOX GC Thomas Stephens Construction MEP Engineers JB&B Structural GMS / WSP Acoustics Longman Lindsey Signage DesignCo Lighting LightBox Studios Expeditor/code JAM Sustainability Paladino / Terrapin Bright Green LEED Paladino / COOKFOX WELL Paladino Millwork Deco Custom Woodwork Terraces COOKFOX / William Dorvillier / Brooklyn Grange Exterior Wall CANY Security ADRM Client COOKFOX More Specs Less Specs
CM COOKFOX GC Thomas Stephens Construction MEP Engineers JB&B Structural GMS / WSP Acoustics Longman Lindsey Signage DesignCo Lighting LightBox Studios Expeditor/code JAM Sustainability Paladino / Terrapin Bright Green LEED Paladino / COOKFOX WELL Paladino Millwork Deco Custom Woodwork Terraces COOKFOX / William Dorvillier / Brooklyn Grange Exterior Wall CANY Security ADRM Client COOKFOX More Specs Less Specs
 © Eric Laignel
埃里克·拉格内尔
架构师提供的文本描述。坐落在“亿万富翁之列”的摩天大楼中间的是曼哈顿中城的历史瑰宝,它们是古德里奇(Goodrich)和通用汽车(General Motors)等公司建造的时尚塔楼,是哥特式复兴、维也纳分离主义和艺术装饰风格的有力重复。由Carèrre设计
Text description provided by the architects. Nestled among the skyscrapers of “billionaire’s row” are the historic jewels of Midtown Manhattan’s rise into the sky, the fashionable towers built by companies like Goodrich and General Motors, in muscular iterations of gothic revival, Viennese Secessionism and Art Deco styles. Designed by Carèrre & Hastings for the Fisk Tire company in 1920, the Fisk building’s 26 floors taper back in a series of terraces. COOKFOX chose the 17th floor to explore the next generation of workplace, a studio designed to join three planted terraces in an expression of our mission to connect people to nature within the built environment.
Text description provided by the architects. Nestled among the skyscrapers of “billionaire’s row” are the historic jewels of Midtown Manhattan’s rise into the sky, the fashionable towers built by companies like Goodrich and General Motors, in muscular iterations of gothic revival, Viennese Secessionism and Art Deco styles. Designed by Carèrre & Hastings for the Fisk Tire company in 1920, the Fisk building’s 26 floors taper back in a series of terraces. COOKFOX chose the 17th floor to explore the next generation of workplace, a studio designed to join three planted terraces in an expression of our mission to connect people to nature within the built environment.
 
入场是由一个正式的画廊大厅,它的展览室墙壁和节奏的混凝土梁建立了一种集中感和地域性。通过第二个入口,接待区的低天花板家庭避难所在两边让位,夸大天花板的高度,将流通轴转换为东西方向,固定在工作室空间两端的花园景观框架下。
Entry is defined by a formal gallery hall, its expanse of exhibition walls and rhythm of concrete beams establishing a sense of focus and groundedness. Through a second portal, the low-ceilinged domestic refuge of the reception area gives way on either side to exaggerate the height of the ceiling, transitioning the axis of circulation to an east and west orientation, anchored by framed views of the gardens at each end of the studio space.
Entry is defined by a formal gallery hall, its expanse of exhibition walls and rhythm of concrete beams establishing a sense of focus and groundedness. Through a second portal, the low-ceilinged domestic refuge of the reception area gives way on either side to exaggerate the height of the ceiling, transitioning the axis of circulation to an east and west orientation, anchored by framed views of the gardens at each end of the studio space.
 © Eric Laignel
埃里克·拉格内尔
东面是日出台,花园和水龙头塔连接到“收获厨房”和餐厅,旨在促进创造性的社会交流和与自然的联系。在夕阳露台上的画室对面,户外聚会区允许工作人员和游客在乡土树木、野花、小轿车和草的景观中相遇。有了第三个观赏花园,这三个种植的空间包括从我们以前的工作室搬来的植物和土壤,为当地动物提供栖息地,并由COOKFOX的工作人员继续近十年的照料和管理以前的屋顶花园。
To the east is the sunrise terrace, where a garden and hydroponic towers connect to the “harvest kitchen” and dining area, designed to facilitate creative social communion and connection to nature. Across the studio on the sunset terrace, outdoor gathering areas allow staff and visitors to meet in a landscape of native trees, wildflowers, sedums and grasses. With a third viewing garden, the three planted spaces incorporate plants and soil moved from our former studio, providing habitat to local fauna and continuing nearly a decade of care and stewardship of the former rooftop garden by COOKFOX staff.
To the east is the sunrise terrace, where a garden and hydroponic towers connect to the “harvest kitchen” and dining area, designed to facilitate creative social communion and connection to nature. Across the studio on the sunset terrace, outdoor gathering areas allow staff and visitors to meet in a landscape of native trees, wildflowers, sedums and grasses. With a third viewing garden, the three planted spaces incorporate plants and soil moved from our former studio, providing habitat to local fauna and continuing nearly a decade of care and stewardship of the former rooftop garden by COOKFOX staff.
 © Eric Laignel
埃里克·拉格内尔
视觉和物理联系与露台的性质延伸到工作室空间,在使用自然材料和纹理刺激同样的积极,健康的生物反应。照明系统优先考虑日光和支持健康的昼夜节律,而高质量的空气过滤与乌鸦来源的温度控制,二氧化碳监测和低VOC材料的使用确保最佳的室内空气质量和协助工作室的LEED白金和黄金认证。
Visual and physical connections with the nature of the terraces extend into the studio space in the use of natural materials and textures which stimulate the same positive, healthy biological responses. The lighting system prioritizes daylight and supports healthy circadian rhythms, while high-quality air filtration with crow-sourced temperature control, CO2 monitoring and use of low-VOC materials ensure the best possible indoor air quality and aid in the studio’s LEED Platinum and WELL Gold certifications.
Visual and physical connections with the nature of the terraces extend into the studio space in the use of natural materials and textures which stimulate the same positive, healthy biological responses. The lighting system prioritizes daylight and supports healthy circadian rhythms, while high-quality air filtration with crow-sourced temperature control, CO2 monitoring and use of low-VOC materials ensure the best possible indoor air quality and aid in the studio’s LEED Platinum and WELL Gold certifications.
 © Eric Laignel
埃里克·拉格内尔
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects COOKFOX Architects
Location New York, NY, United States
Lead Architects COOKFOX Architects
Area 18275.0 ft2
Project Year 2017
Photographs Eric Laignel
Category Sustainability
Manufacturers Loading...

                    

举报

静谧光明

什么也没写

1818 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    学习【特惠】
    所有听书免费、课程特价
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年