Butterfly House Feldman Architecture

2018-11-04 18:00
 © Jason Liske
c.Jason Liske
 
架构师提供的文本描述。客户与Feldman建筑公司联系,为最终退休和拜访他们的成年子女设计了一个休养所-一个适合圣露西亚保护区自然美景的度假胜地,一个占地20,000英亩的私人开发项目,以及加利福尼亚州卡梅尔附近的土地信托。客户精心挑选了这块地皮,花了两年时间寻找一块足够平地住在一层楼上的壮观的土地。在与Feldman建筑公司的初步会面中,客户注意到他们对蝴蝶在草地上飞翔的看法,这是建筑师们的灵感所在。
Text description provided by the architects. The clients approached Feldman Architecture to design a retreat for eventual retirement and visits from their grown children—a retreat befitting the natural beauty of the location in the Santa Lucia Preserve, a 20,000-acre private development, and land trust near Carmel, California. The clients were meticulous in the selection of the site, searching for two years for a spectacular piece of land that was flat enough to accommodate living on one level. In an initial meeting with Feldman Architecture, the clients noted their vision of butterflies alighting on the meadow site, which the architects took as inspiration.
Text description provided by the architects. The clients approached Feldman Architecture to design a retreat for eventual retirement and visits from their grown children—a retreat befitting the natural beauty of the location in the Santa Lucia Preserve, a 20,000-acre private development, and land trust near Carmel, California. The clients were meticulous in the selection of the site, searching for two years for a spectacular piece of land that was flat enough to accommodate living on one level. In an initial meeting with Feldman Architecture, the clients noted their vision of butterflies alighting on the meadow site, which the architects took as inspiration.
 © Joe Fletcher Photography
乔·弗莱彻摄影
 Floor Plan

                            
他们还表示希望将室内和室外空间与简单、现代的审美结合起来,并为游客提供单独的空间。这座房子轻轻地坐在地上,分成三个亭子,上面有表现力的蝴蝶屋顶。每个展馆都有一个独立的功能:中央展馆容纳了主要的生活、就餐和烹饪空间,而另外两个展馆则提供睡眠、洗澡和放松。这些建筑体积不大,但每一间都扩展成一个室外房间,可以看到下面的峡谷和上面的小山。
They also expressed a desire to integrate indoor and outdoor spaces with a simple, modern aesthetic and to provide separate spaces for their visitors. Sitting lightly on the land, the house is divided into three pavilions that are topped by expressive butterfly roofs. Each pavilion has a separate function: the central pavilion houses the main living, dining, and cooking spaces, while two other pavilions provide for sleeping, bathing, and relaxing. The structures are modest in size, yet each expands into an outdoor room that opens up to dramatic views of the canyon below and hills above.  
They also expressed a desire to integrate indoor and outdoor spaces with a simple, modern aesthetic and to provide separate spaces for their visitors. Sitting lightly on the land, the house is divided into three pavilions that are topped by expressive butterfly roofs. Each pavilion has a separate function: the central pavilion houses the main living, dining, and cooking spaces, while two other pavilions provide for sleeping, bathing, and relaxing. The structures are modest in size, yet each expands into an outdoor room that opens up to dramatic views of the canyon below and hills above.  
 © Joe Fletcher Photography
乔·弗莱彻摄影
 © Jason Liske
c.Jason Liske
除了诗意的姿态之外,蝴蝶屋顶还能看到周围的山峦,将主要的居住空间扩展到户外,并收获雨水。水是一种越来越有限的资源,在整个设计过程中都受到人们的欢迎。每个屋顶将水输送到一个雨水链喷泉中,然后进入景观收集池,然后收集在蓄水池中,将其储存起来,并用于灌溉景观。此外,这些亭子的位置是为了让雨水在雨季流过办公室的桥梁,然后慢慢地渗透到主庭院的地面上。
Beyond poetic gesture, the butterfly roofs bring in views of the surrounding hills, expand the main living spaces into the outdoors and also harvest rainwater. Water, an increasingly limited resource, is celebrated throughout the design. Each roof funnels water to a rain chain fountain and into landscape collection pools, which then gather in cisterns where it is stored and used to irrigate the landscape. In addition, the pavilions were sited to allow stormwater to flow under the office bridge during the rainy season and seep slowly into the ground in the main courtyard.
Beyond poetic gesture, the butterfly roofs bring in views of the surrounding hills, expand the main living spaces into the outdoors and also harvest rainwater. Water, an increasingly limited resource, is celebrated throughout the design. Each roof funnels water to a rain chain fountain and into landscape collection pools, which then gather in cisterns where it is stored and used to irrigate the landscape. In addition, the pavilions were sited to allow stormwater to flow under the office bridge during the rainy season and seep slowly into the ground in the main courtyard.
 Concept Diagram
概念图
景观设计利用自然地形将水从斜坡上移动到谷底的溪流中,推动了水的运动。自然和建筑之间的无缝过渡在整个家庭中继续进行,三个展馆之间的景观交织在一起。当植物从建筑中的间隙中滑过时,它们就起到了庆祝远处景色的作用。他们宣布水在整个网站的颜色,纹理和生长模式-激发安静和艺术意识的移动。
The landscape design furthers the movement of water through the property, using the natural topography to carry it from upslope to the stream on the valley floor below. The seamless transition between nature and building continues throughout the home, with the landscape weaving between the three pavilions. As the plants slip through the interstitial spaces in the architecture, they serve to celebrate views beyond. They announce the movement of water across the site in their coloring, texture, and growth patterns—inspiring a quiet and artful awareness.
The landscape design furthers the movement of water through the property, using the natural topography to carry it from upslope to the stream on the valley floor below. The seamless transition between nature and building continues throughout the home, with the landscape weaving between the three pavilions. As the plants slip through the interstitial spaces in the architecture, they serve to celebrate views beyond. They announce the movement of water across the site in their coloring, texture, and growth patterns—inspiring a quiet and artful awareness.
 © Jason Liske
c.Jason Liske
房子的中性调色板-混凝土地板和墙壁、大玻璃开口、胶合板天花板和钢结构-从室内流向室外。使用混凝土和大面积的玻璃作为散热器-白天从阳光中吸收热量并在夜间释放热量。由于广泛的采光和被动式热策略,这座房子很少使用能源。位于视线之外的大型太阳能阵列提供了大量所使用的能量.
The neutral palette of the house—concrete floors and walls, large glass openings, plywood ceilings, and steel structure—flows from indoors to outdoors. The use of concrete and large expanses of glass acts as a heat sink—absorbing heat from the sunlight all day and releasing that heat at night. The house uses little energy as a result of extensive daylighting and passive thermal strategies. A large solar array located out-of-sight provides much of the energy that is used.
The neutral palette of the house—concrete floors and walls, large glass openings, plywood ceilings, and steel structure—flows from indoors to outdoors. The use of concrete and large expanses of glass acts as a heat sink—absorbing heat from the sunlight all day and releasing that heat at night. The house uses little energy as a result of extensive daylighting and passive thermal strategies. A large solar array located out-of-sight provides much of the energy that is used.
 © Joe Fletcher Photography
乔·弗莱彻摄影
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Feldman Architecture
Location Carmel-by-the-Sea, United States
Area 2900.0 ft2
Project Year 2015
Photographs Joe Fletcher Photography, Jason Liske
Category Houses

                    

举报

张佳玮

什么也没写

1789 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    学习【特惠】
    所有听书免费、课程特价
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年