Carmen House Carles Faus Arquitectura

2018-11-15 01:00
 © Mariela Apollonio
玛丽拉·阿波罗尼奥
架构师提供的文本描述。住宅的设计以伊比赞乡村住宅的风格为主,线条简洁,灯光控制,以白色为起点。这座房子被德尼亚市的光线所笼罩,这里的口音只能放在里面,必须转移人们对周围环境的注意力。当投影时,一个直线的形式已经被遵循,没有太多的偏离计划,构成了房子的主轴。
Text description provided by the architects. The design of the housing is born focusing on the style of the Ibizan country house, simple clear lines, controlled light and the white color as the starting stroke. The house is dampened by the light of the city of Dénia, located in an environment in which the accent has to be placed only inside, having to divert attention from what surrounds it. When projecting, a rectilinear formality has been followed, without too many deviations from the plans that make up the main axes of the house.
Text description provided by the architects. The design of the housing is born focusing on the style of the Ibizan country house, simple clear lines, controlled light and the white color as the starting stroke. The house is dampened by the light of the city of Dénia, located in an environment in which the accent has to be placed only inside, having to divert attention from what surrounds it. When projecting, a rectilinear formality has been followed, without too many deviations from the plans that make up the main axes of the house.
 © Mariela Apollonio
玛丽拉·阿波罗尼奥
 Ground Floor Plan

                            
 © Mariela Apollonio
玛丽拉·阿波罗尼奥
一种设计,在这种设计中,空间的位置主要是通过一天中的光路来确定的。一进屋,房子里就有一个大的洞口,可以俯瞰游泳池、前景,并在一个更分散的平面上朝德尼亚城堡走去。这个巨大的开口,有能力模糊,一旦打开,内部与外部的关系,是由一个门廊的相同的维度,这减轻了太阳进入最热的几个月,这样有利于留在相同的方式。
A design, where the location of spaces is given, mainly, by the path of light throughout the day. Upon entering, the house receives us with a large opening overlooking to the pool, in the foreground, and towards the Dénia castle on a more diffuse plane. This large opening, with the ability to blur, once opened, the interior-exterior relationship, is framed by a porch of the same dimensions, which mitigates the entry of the Sun in the hottest months of the year, favoring on this way the staying in the same.
A design, where the location of spaces is given, mainly, by the path of light throughout the day. Upon entering, the house receives us with a large opening overlooking to the pool, in the foreground, and towards the Dénia castle on a more diffuse plane. This large opening, with the ability to blur, once opened, the interior-exterior relationship, is framed by a porch of the same dimensions, which mitigates the entry of the Sun in the hottest months of the year, favoring on this way the staying in the same.
 © Mariela Apollonio
玛丽拉·阿波罗尼奥
 © Mariela Apollonio
玛丽拉·阿波罗尼奥
通过位于北立面的边入口,已生成对房屋内部的访问。这个通道伴随着一个很大的开口,从厨房和用餐区看我们的景色,增加了两个空间之间的关系,在主室里容纳了外部花园的一条小绿线。
The access to the interior of the house has been generated through a side access, located on the north facade. This access is accompanied by a large opening, which frames us the views from the kitchen and dining area, increasing the relationship between both spaces, housing a small green line of the outside garden inside the main room.
The access to the interior of the house has been generated through a side access, located on the north facade. This access is accompanied by a large opening, which frames us the views from the kitchen and dining area, increasing the relationship between both spaces, housing a small green line of the outside garden inside the main room.
 © Mariela Apollonio
玛丽拉·阿波罗尼奥
入口打开了通往主核的空间,一个双高度的空间,让我们能够打破外部的连续性。白天区域由最大体积的空间和主门廊前面的大开口划定。从这个空间里,房子的其余部分被喂食,在一个非常谨慎的平面上,定位垂直通讯的核心。
The entrance opens the space to the main nucleus, a double height space that allows us to break with the exterior continuity. The day zone is delimited by the space with the largest volume and the large opening to which the porch of the main façade precedes. From this space, the rest of the pieces of the house are fed, locating, on a very discreet plane, the nucleus of vertical communication.
The entrance opens the space to the main nucleus, a double height space that allows us to break with the exterior continuity. The day zone is delimited by the space with the largest volume and the large opening to which the porch of the main façade precedes. From this space, the rest of the pieces of the house are fed, locating, on a very discreet plane, the nucleus of vertical communication.
 © Mariela Apollonio
玛丽拉·阿波罗尼奥
 
 © Mariela Apollonio
玛丽拉·阿波罗尼奥
以白色为主体。这是我们从头到尾遵循的前提。白色的发电机和光的驾驶员。黑影因其白色背景而褪色。白色石灰,在它的外部垂直面,当达到它的基础时,遵循相同的可追溯性和线性,当使用白色微水泥作为连续性。该项目的基础可以翻译成一个巨大的白色帆布,已经提供了不同的白色颜料,以构成所有的空间。
White as the main subject. This has been the premise that we have followed from beginning to end. White as a generator and driver of light. Black shadows faded by its white background. A white lime, in its exterior vertical faces, that when reaching its base follows the same traceability and linearity when using the white micro-cement as continuity. The project base could be translated as a large white canvas that has been provided with different white pigments to make up all the spaces.
White as the main subject. This has been the premise that we have followed from beginning to end. White as a generator and driver of light. Black shadows faded by its white background. A white lime, in its exterior vertical faces, that when reaching its base follows the same traceability and linearity when using the white micro-cement as continuity. The project base could be translated as a large white canvas that has been provided with different white pigments to make up all the spaces.
 © Mariela Apollonio
玛丽拉·阿波罗尼奥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Carles Faus Arquitectura
Location Algemesí, Spain
Category Houses
Architect in Charge Carles Faus Borràs
Area 189.65 m2
Project Year 2018
Photographs Mariela Apollonio
Manufacturers Loading...

                    

举报

圃生

什么也没写

1808 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年