S87 House DUNAR arquitectos

2018-11-22 14:00
 © RN Fotógrafos / Nicolás Yazigi
(RN Fotógrafos/Nicolás Yazigi)
架构师提供的文本描述。该项目是一项“轻”干预,以修复在城市中心的梅里达,Badajoz的一个单一家庭的房子。
Text description provided by the architects. The project is a “light” intervention to rehabilitate a single-family house in the town center of the city of Mérida, Badajoz.
Text description provided by the architects. The project is a “light” intervention to rehabilitate a single-family house in the town center of the city of Mérida, Badajoz.
 © RN Fotógrafos / Nicolás Yazigi
(RN Fotógrafos/Nicolás Yazigi)
原来的建筑是一个更大的房子的几个司的结果。它是一个细长而狭窄的建筑(长5米,长26,50米),里面有无数的内部隔墙,没有光线或通风就会产生房间。
The original building was the result of several divisions of a larger house. It is an elongated and narrow building (5 m of façade and 26,50 m long), with numerous interior partitions, what generates rooms without light or ventilation.
The original building was the result of several divisions of a larger house. It is an elongated and narrow building (5 m of façade and 26,50 m long), with numerous interior partitions, what generates rooms without light or ventilation.
 Previous plans
以前的计划
 Current plans
现行计划
该项目将有三个主要的指导方针:1.“清洁”所有预先存在的分区,以获得一个开放的空间,以适应新业主的使用。2.-给房子的内部海湾照明。由于它是一座细长的建筑,因此产生了一个宽阔而明亮的流通空间,它将把房子的两层连接起来。3.-纳入“房屋记忆”的组成部分,如泥墙、砖拱顶、…在主房间里打扫和脱衣服。
The project will have three main guidelines: 1.- “Clean” all the pre-existing partitions to get wide an open spaces, adapted to the uses of the new owners. 2.- Bring light to the interior bays of the house. As it is an elongated building, is generated a wide and overhead illuminated circulation space, which will communicate the two floors of the house.. 3.- Incorporate those elements that are part of the “memory of the house”, such as mud walls, brick vaults,… that are cleaned and undressed in the main rooms.
The project will have three main guidelines: 1.- “Clean” all the pre-existing partitions to get wide an open spaces, adapted to the uses of the new owners. 2.- Bring light to the interior bays of the house. As it is an elongated building, is generated a wide and overhead illuminated circulation space, which will communicate the two floors of the house.. 3.- Incorporate those elements that are part of the “memory of the house”, such as mud walls, brick vaults,… that are cleaned and undressed in the main rooms.
 © RN Fotógrafos / Nicolás Yazigi
(RN Fotógrafos/Nicolás Yazigi)
 
 © RN Fotógrafos / Nicolás Yazigi
(RN Fotógrafos/Nicolás Yazigi)
最后,建筑物没有达到最大的地块,使一个大露台与游泳池是客厅的一部分,在天气好的日子。
Finally, the building does not reach the maximum of the plot, making that a large patio with pool is a part of the living room during the good weather days.
Finally, the building does not reach the maximum of the plot, making that a large patio with pool is a part of the living room during the good weather days.
 © RN Fotógrafos / Nicolás Yazigi
(RN Fotógrafos/Nicolás Yazigi)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects DUNAR arquitectos
Location Mérida, Spain
Architects in Charge Carlos Robustillo Yagüe, Fco. Javier Robustillo Yagüe
Area 1725.4 ft2
Project Year 2016
Photographs RN Fotógrafos / Nicolás Yazigi
Category Restoration
Manufacturers Loading...

                    

举报

圃生

什么也没写

1808 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年