School Rotewis Rohrer Sigrist Architekten

2018-11-28 02:00
 © Ruedi Walti
鲁迪·瓦尔蒂
架构师提供的文本描述。这座新建筑缩小了现有的定居点缺口。由于新学校的选址和立体化训练,多功能建筑将在不丧失独立性的情况下融入建筑结构中。新卷介于霍恩利斯特拉街和新休憩区之间,介于学校大楼和多用途建筑之间。
Text description provided by the architects. The new building closes the existing settlement gap. Due to the location and the volumetric training of the new school the multi-purpose building will be integrated into the building structure without taking away its independence. The new volume mediates between the Hörnlistrasse and the new rest area, between the school building and the multi-purpose building.
Text description provided by the architects. The new building closes the existing settlement gap. Due to the location and the volumetric training of the new school the multi-purpose building will be integrated into the building structure without taking away its independence. The new volume mediates between the Hörnlistrasse and the new rest area, between the school building and the multi-purpose building.
 © Ruedi Walti
鲁迪·瓦尔蒂
单层建筑与成长型建筑有很大的区别。由于它的几何方向和体积外观,新建筑,根据公共用途,与多用途建筑有关。
The single-story volume differentiates from the grown building structure. Due to its geometric orientation and volumetric appearance, the new building is, according to public use, related to the multi-purpose building.
The single-story volume differentiates from the grown building structure. Due to its geometric orientation and volumetric appearance, the new building is, according to public use, related to the multi-purpose building.
 © Ruedi Walti
鲁迪·瓦尔蒂
在火灾的情况下,单层允许直接逃逸到空旷处。这使该地区的使用和装修具有更大的灵活性。有其他形式的教学或学习情况,可以发生在旁边的工作场所。走廊区和群室的照明是通过庭院来实现的。这些可以用于所有方面的教育目的。多用途房间的布置与厨房靠在操场上,允许在城镇活动期间使用有屋顶的入口区域,等等。
In the case of fire, the single floor allows for escape directly into the open. This results in a greater flexibility in the use and furnishing of the area. There other forms of teaching or learning situations that can take place beside the work niches. The illumination of the corridor zone and the group rooms is achieved by courtyards. These can be used on all sides for educational purposes. The arrangement of the multi-purpose room with the kitchen against the playground allows for the use of the roofed entrance area during a town event, etc.
In the case of fire, the single floor allows for escape directly into the open. This results in a greater flexibility in the use and furnishing of the area. There other forms of teaching or learning situations that can take place beside the work niches. The illumination of the corridor zone and the group rooms is achieved by courtyards. These can be used on all sides for educational purposes. The arrangement of the multi-purpose room with the kitchen against the playground allows for the use of the roofed entrance area during a town event, etc.
 Ground Floor Plan

                            
材料概念是与多功能建筑相联系的。相对于多用途建筑,暴露混凝土由于其抵抗性和防渗性,被用作外墙的最外层。所有的内墙和屋顶都是由一个木制的构件构成的。这种建筑可以不使用热桥,因此保证了一种节能和生态的建造方式。
The material concept is connected to the multi-purpose building. As opposed to the multi-purpose building, exposed concrete is used as the outermost facade layer due to its resistance and imperviousness. All interior walls and the roof are created in a wooden element construction. This construction can be made free of thermal bridges and therefore guarantees an energy-efficient and ecological way of building.
The material concept is connected to the multi-purpose building. As opposed to the multi-purpose building, exposed concrete is used as the outermost facade layer due to its resistance and imperviousness. All interior walls and the roof are created in a wooden element construction. This construction can be made free of thermal bridges and therefore guarantees an energy-efficient and ecological way of building.
 Longitudinal Section

                            
周围的建筑周围有草地和果树,还有树木和灌木以及三间树篱房。这些区域增加了在学校大楼周围探索和玩耍的可能性,而不会干扰教室内的课程。
The landscape surrounding the building with meadows and fruit trees is complemented by trees and shrubs as well as three hedge rooms. These areas enhance the possibilities of exploring and playing around the school building without disturbing the classes taking place inside the rooms.
The landscape surrounding the building with meadows and fruit trees is complemented by trees and shrubs as well as three hedge rooms. These areas enhance the possibilities of exploring and playing around the school building without disturbing the classes taking place inside the rooms.
 © Ruedi Walti
鲁迪·瓦尔蒂
一方面,一条通往学校大楼和多用途建筑的道路.这条路扩展成一个正方形,从而激活了整个公共建筑的中心。在另一边,你会发现在媒体室前面的一个区域,它邀请你在阴凉的果树下逗留和阅读。
On one side, a path leads to the school building and the multi-purpose building. The path expands into a square, thus activating the center of this ensemble of public buildings. On the other side you will find an area in front of the media room which invites you to linger and read under the shady fruit trees.
On one side, a path leads to the school building and the multi-purpose building. The path expands into a square, thus activating the center of this ensemble of public buildings. On the other side you will find an area in front of the media room which invites you to linger and read under the shady fruit trees.
 © Ruedi Walti
鲁迪·瓦尔蒂
这个操场就在幼儿园的正前方,两个中庭都有一个“芬克托格利奇”的表面,部分地散布着灌木和树木。这种简单的物化会产生高度的清晰度和安全性。在西方,幼儿园还有第二个操场,位于受保护的树篱中。因此,幼儿园的学生可以得到最佳的照顾。
The playground, which is directly in front of the Kindergarten, and the two atriums are provided with a “finkentauglich” surface, partially interspersed with shrubs and trees. This simple materialization generates a high degree of clarity and security. To the west, the kindergarten is complemented by a second playground in one of the protected hedge ovals. Thus, the kindergarten students can be optimally cared for.
The playground, which is directly in front of the Kindergarten, and the two atriums are provided with a “finkentauglich” surface, partially interspersed with shrubs and trees. This simple materialization generates a high degree of clarity and security. To the west, the kindergarten is complemented by a second playground in one of the protected hedge ovals. Thus, the kindergarten students can be optimally cared for.
 © Ruedi Walti
鲁迪·瓦尔蒂
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Rohrer Sigrist Architekten
Location 8594 Güttingen, Switzerland
Architect in Charge Patrick Rohrer, Roman Sigrist

Area 2.925 m2
Project Year 2014
Photographs Ruedi Walti
Category Schools
Manufacturers Loading...

                    

举报

pure日月

什么也没写

1820 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    学习【特惠】
    所有听书免费、课程特价
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年