APR House Studio AG Arquitetura

2018-12-07 12:00
 © Ricardo Bassetti
卡里卡多巴斯塞蒂
架构师提供的文本描述。这所房子是为一对新婚的年轻夫妇设计的,他们喜欢招待客人。她是一名建筑师,她丈夫拥有一家餐馆。部分是充分整合环境,以增加振幅,带来一个通风良好的空间,因为旧房子是非常小和分段。此外,还设计了一个开放式厨房和一个花园,为与朋友共度时光创造了空间。
Text description provided by the architects. The house was designed for a young couple, newly married, who loves to host. She is an architect and her husband own a restaurant. The parti was to fully integrate the environments to increase amplitude, bringing an airy and well-lit space, since the old house was very small and segmented. An open kitchen and a garden were also designed, creating space to spend time with their friends.
Text description provided by the architects. The house was designed for a young couple, newly married, who loves to host. She is an architect and her husband own a restaurant. The parti was to fully integrate the environments to increase amplitude, bringing an airy and well-lit space, since the old house was very small and segmented. An open kitchen and a garden were also designed, creating space to spend time with their friends.
 © Ricardo Bassetti
卡里卡多巴斯塞蒂
 Ground Floor Plan

                            
 © Ricardo Bassetti
卡里卡多巴斯塞蒂
双方半独立房屋的解决方案是翻修工程的开始。横向服务通道被拆除,允许这个空间与新的布局相结合,加强了创造更多通风和良好照明空间到家庭的想法。一个内部庭院被创建为一个空地和屋檐从后面的高度被移除,以增加自然光的发生率。
The solution to a semi-detached house on both sides was the start of the renovation project. The lateral service aisle was removed, allowing this space to integrate with the new layout, reinforcing the idea of creating more ventilation and well-lit spaces into the home. An interior courtyard was created as a glade and the eaves from the back elevation were removed to increase the incidence of natural light.
The solution to a semi-detached house on both sides was the start of the renovation project. The lateral service aisle was removed, allowing this space to integrate with the new layout, reinforcing the idea of creating more ventilation and well-lit spaces into the home. An interior courtyard was created as a glade and the eaves from the back elevation were removed to increase the incidence of natural light.
 © Ricardo Bassetti
卡里卡多巴斯塞蒂
在这个院子里,创造了一个绿色的墙,把大自然带到房子里。将玻璃人行道作为垂直循环插入,允许居民在进入二楼时欣赏花园。房屋装修工程要求在设计过程中插入一些结构钢筋。在拆除旧的支撑壁之后产生了一系列金属梁,并因此揭示了原始结构的骨架。主要的思想是展示原始的和新的集成理念之间的对立,使所有新的梁都变得明显。
In this courtyard, a green wall was created to bring nature into the house. A glass walkway was inserted as a vertical circulation allowing the residents to enjoy the garden while accessing the second floor. The renovation project for the house demanded the insertion of some structural reinforcements during the design process. A sequence of metal beams was created after the demolition of the old supporting walls and consequently revealed the skeleton of the original construction. The main idea was to show the counterpoint between the original and the new integration concept leaving all the new beams apparent.
In this courtyard, a green wall was created to bring nature into the house. A glass walkway was inserted as a vertical circulation allowing the residents to enjoy the garden while accessing the second floor. The renovation project for the house demanded the insertion of some structural reinforcements during the design process. A sequence of metal beams was created after the demolition of the old supporting walls and consequently revealed the skeleton of the original construction. The main idea was to show the counterpoint between the original and the new integration concept leaving all the new beams apparent.
 © Ricardo Bassetti
卡里卡多巴斯塞蒂
 
 © Ricardo Bassetti
卡里卡多巴斯塞蒂
垂直循环被重新安置,以便在二楼有2套间。第三套房被提议在上层作为一种可能的扩展在未来。这一解决方案之所以可行,是因为通过露台破坏了房屋的体积,为房子创造了一个不同的光线充足的外墙。为了确保良好的通风和良好的照明解决方案,该项目提出了大的玻璃面板,如在前面的窗户和内部庭院。这些面板,当打开,允许交叉通风轴与慷慨的空气交换。
The vertical circulation was relocated to allow the program for 2 suites on the second floor. A third suite was proposed in the upper deck as a possible expansion in the future. This solution became feasible because of the disruption of the volume, through the patio, creating a different well-lit façade for the house. In order to ensure good airy and well-lit solutions for the house, the project proposed large glass panels, as presented in the front window and the inner patio. These panels, when opened, allows a cross ventilation axis with a generous exchange of air.
The vertical circulation was relocated to allow the program for 2 suites on the second floor. A third suite was proposed in the upper deck as a possible expansion in the future. This solution became feasible because of the disruption of the volume, through the patio, creating a different well-lit façade for the house. In order to ensure good airy and well-lit solutions for the house, the project proposed large glass panels, as presented in the front window and the inner patio. These panels, when opened, allows a cross ventilation axis with a generous exchange of air.
 © Ricardo Bassetti
卡里卡多巴斯塞蒂
选择光色作为一种反射光的策略,为空间引入亮度。在底层,可选择使用瓷砖地板,以确保清洁和维护方便。服务区、盥洗室和储藏室被美国橡木板覆盖,以增加这些地方的温暖,用浅色和光滑的瓷砖构成气氛。
The light colors were elected as a strategy to reflect the light, introducing brightness for the spaces. On the ground floor, the option was to use a tiled floor, to ensure the convenience of cleaning and maintenance. The service area, washroom, and pantry were covered by American Oak wood panels, to increase the warmth in these places, composing the ambiance with light colors and smooth tiles.
The light colors were elected as a strategy to reflect the light, introducing brightness for the spaces. On the ground floor, the option was to use a tiled floor, to ensure the convenience of cleaning and maintenance. The service area, washroom, and pantry were covered by American Oak wood panels, to increase the warmth in these places, composing the ambiance with light colors and smooth tiles.
 © Ricardo Bassetti
卡里卡多巴斯塞蒂
室内设计追求探索不同的纹理,如钢,稻草,石头,木材和充满活力的面料,以平衡与极简主义建筑。此外,由于该地区的高噪音污染,打算选择隔热和隔音材料。这个想法还与前面提到的其他解决方案相结合,在一个生机勃勃的商业社区中创造了一种小气候。
The interior design pursued to explore different textures, such as steel, straw, stone, wood and vibrant fabrics to balance with a minimalist architecture. Additionally, the choice of materials with thermal and acoustic insulation was intended, because of the high noise pollution of the region. The idea was also, combined with other solutions mentioned before, create a microclimate in the middle of a vibrant commercial neighborhood.
The interior design pursued to explore different textures, such as steel, straw, stone, wood and vibrant fabrics to balance with a minimalist architecture. Additionally, the choice of materials with thermal and acoustic insulation was intended, because of the high noise pollution of the region. The idea was also, combined with other solutions mentioned before, create a microclimate in the middle of a vibrant commercial neighborhood.
 © Ricardo Bassetti
卡里卡多巴斯塞蒂
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Studio AG Arquitetura
Location São Paulo, Brazil
Architects in Charge Amanda Castro, Giovana Giosa
Team Amanda Jardim
Area 150.0 m2
Project Year 2016
Photographs Ricardo Bassetti
Category Houses Interiors
Manufacturers Loading...

                    

举报

圃生

什么也没写

1808 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部