Cisco Meraki Studio O+A

2018-12-06 17:00
架构师提供的文本描述。通常情况下,设计公司不会回去查看过去的项目。通常情况下,我们会在入住几周后访问,但很少能在几年后看到一个空间。梅拉基向新楼面的扩张提供了一个机会,可以观察该公司在四年前为其设计的空间(在这种情况下是从外部发展到)的情况。快速增长是一件好事,但它也伴随着自身的挑战:工作站太多,存储不足。对于梅拉基的新空间,我们制定的策略将使未来更易于管理。
Text description provided by the architects. It’s not often a design firm gets to go back and check in on past projects.  Usually, we visit a few weeks after move-in, but it’s rare that we get to see a space a few years later. Meraki’s expansion to a new floor offered an opportunity to observe how the company had grown into (or in this case out of) the space O+A designed for it four years ago. Rapid growth is a good thing, but it comes with its own challenges: too many workstations, not enough storage. For Meraki’s new space, we put strategies in place that will make the future more manageable.
Text description provided by the architects. It’s not often a design firm gets to go back and check in on past projects.  Usually, we visit a few weeks after move-in, but it’s rare that we get to see a space a few years later. Meraki’s expansion to a new floor offered an opportunity to observe how the company had grown into (or in this case out of) the space O+A designed for it four years ago. Rapid growth is a good thing, but it comes with its own challenges: too many workstations, not enough storage. For Meraki’s new space, we put strategies in place that will make the future more manageable.
 © Garrett Rowland
C.Garrett Rowland
OA为美拉基二楼的项目提供了一个“第一天”计划,以立即实施,以及一个“最大容量”的长期增长计划。我们定位图形和会议室的方式,可以防止工作站挤进每个角落,并保持流通路径清晰。在五个工作站社区的每一个,我们放置自定义的全高度存储门,以防止杂乱,并提供戏剧性的色彩干预。
 O+A’s project for Meraki 2nd Floor provided a “Day 1” plan for instant implementation as well as a “Maximum Capacity” plan for long-term growth. We located graphics and conference rooms in a way that would prevent workstations from getting crammed into every corner and keep circulation paths clear. In each of five workstation neighborhoods, we placed custom full height storage doors to prevent clutter and provide dramatic color interventions.
 O+A’s project for Meraki 2nd Floor provided a “Day 1” plan for instant implementation as well as a “Maximum Capacity” plan for long-term growth. We located graphics and conference rooms in a way that would prevent workstations from getting crammed into every corner and keep circulation paths clear. In each of five workstation neighborhoods, we placed custom full height storage doors to prevent clutter and provide dramatic color interventions.
 © Garrett Rowland
C.Garrett Rowland
 
 © Garrett Rowland
C.Garrett Rowland
如果我们设计了允许有机生长的布局计划,我们就做出了材料,并完成了与之前所做的工作相协调的选择。2013年在美拉基四楼工作的设计师中,没有一人在2017年在美拉基二楼工作,但新团队认识到,两层楼之间需要凝聚力,因此对新设计的处理并不完全是一种敬意,而是对主题的一种变异。这个主题是梅拉基的使命,连接和照明,体现在它闪闪发光的贝赛德的位置。
If we devised the floorplan to allow for organic growth, we made materials and finish selections in coordination with what had been done before. While none of the designers who worked on Meraki 4th Floor in 2013 worked on Meraki 2nd Floor in 2017, the new team recognized the need for cohesion between the two floors and approached the new design not exactly as an homage but perhaps as a variation on a theme. That theme being Meraki’s mission of connectivity and illumination as embodied by its sparkling Bayside location.
If we devised the floorplan to allow for organic growth, we made materials and finish selections in coordination with what had been done before. While none of the designers who worked on Meraki 4th Floor in 2013 worked on Meraki 2nd Floor in 2017, the new team recognized the need for cohesion between the two floors and approached the new design not exactly as an homage but perhaps as a variation on a theme. That theme being Meraki’s mission of connectivity and illumination as embodied by its sparkling Bayside location.
 © Garrett Rowland
C.Garrett Rowland
使用4楼的一些相同的材料和颜色,但使用它们的不同的模式和组合,第二层采取了自己独特的个性,同时有一个年轻的兄弟姐妹的相似,它的老前身。以粗犷的几何图形跨越整个建筑核心和那些五颜六色的存储墙给每个部门自己的彩色签名的空间调色板再次是一个庆祝。
Using some of the same materials and colors from Floor 4, but using them in different patterns and combinations, Floor 2 took on a distinct personality of its own while bearing a younger sibling’s resemblance to its older predecessor. With bold, geometric graphics spanning the entire core of the building and those colorful storage walls giving each department its own chromatic signature the palette of the space is again a celebration. 
Using some of the same materials and colors from Floor 4, but using them in different patterns and combinations, Floor 2 took on a distinct personality of its own while bearing a younger sibling’s resemblance to its older predecessor. With bold, geometric graphics spanning the entire core of the building and those colorful storage walls giving each department its own chromatic signature the palette of the space is again a celebration. 
 © Garrett Rowland
C.Garrett Rowland
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

圃生

什么也没写

1808 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年