Narrow Door House Alberto Craveiro

2018-12-22 05:00
架构师提供的文本描述。支持巴塞罗那市Gamil教区活动的建筑项目。该土地面积为14,836.00平方米,由圣约翰浸礼会的申请人工厂拥有。地形呈不规则多边形的形状,略为突出和多叶的浮雕。一层106.18m2的建筑,建筑面积为14836.00m2。施工的实施是由先存后恢复的方式来确定的.
Text description provided by the architects. Architectural project of a building to support parish activities in Gamil, in the municipality of Barcelos. The land has an area of ​​14 836.00 m2 and is owned by the applicant, Factory of the Parish Church of St. John the Baptist of Gamil. The terrain has the shape of an irregular polygon, with a slightly accentuated and leafy relief. A construction of 106.18m2 on 1 floor based on a land of 14 836.00m2. The implementation of the construction was defined by the pre-existence to be recovered.
Text description provided by the architects. Architectural project of a building to support parish activities in Gamil, in the municipality of Barcelos. The land has an area of ​​14 836.00 m2 and is owned by the applicant, Factory of the Parish Church of St. John the Baptist of Gamil. The terrain has the shape of an irregular polygon, with a slightly accentuated and leafy relief. A construction of 106.18m2 on 1 floor based on a land of 14 836.00m2. The implementation of the construction was defined by the pre-existence to be recovered.
 © Alberto Collet
c.阿尔贝托·科莱特
土地的入口将由现有街道进行。从入口,有一个进入地面的通道,同时服务于拟建设备和教区住宅。
The entrance to the land will be made by the existing street. From the entrance there is an access that sits on the ground and serves both the proposed equipment and the parish residence.
The entrance to the land will be made by the existing street. From the entrance there is an access that sits on the ground and serves both the proposed equipment and the parish residence.
 
整个建筑围护结构采用花岗岩砌体表面。居住空间将转向土地的内部。入口将由外面的区域标志着一个钢铁色的门廊,并由此继承了各种居住空间在一条清晰和线性的道路。
The whole construction envelope is made with facings in granite masonry. The living spaces will be turned towards the interior of the land. The entrance will be made by the outer zone marked with a steel-colored portico and from this succeed the various living spaces in a clear and linear path.
The whole construction envelope is made with facings in granite masonry. The living spaces will be turned towards the interior of the land. The entrance will be made by the outer zone marked with a steel-colored portico and from this succeed the various living spaces in a clear and linear path.
 © Alberto Collet
c.阿尔贝托·科莱特
总共将有一个青年室、一个青年办公室、一个演讲室、两个厕所和一个储藏室。利用这些景观,决定在废墟内部进行施工,稍微扩大西南方向的建筑面积。
In total there will be a youth room, a youth office, an oratory, two toilets and a storage area. It was decided to implant the construction inside the ruins enlarging a bit the construction area in the southwest direction taking advantage of the views.
In total there will be a youth room, a youth office, an oratory, two toilets and a storage area. It was decided to implant the construction inside the ruins enlarging a bit the construction area in the southwest direction taking advantage of the views.
 
采用的外部涂料会让人想起有简单的花岗岩墙,有铝框架和玻璃布。建筑干预的所有逻辑都是在尽量减少干预影响的意义上,尽可能地整合当地的建筑,保持土地的形态和现有的绿化。一些外墙面板将在花岗岩砌体,与内部布在石膏板,两者之间有一个空气箱绝缘和绝缘。结构将采用钢筋混凝土结构。外面的窗框将是白色铝,双层玻璃。盖子将与挤压聚氨酯板,屋面/陶氏型,等离子瓷砖涂层绝缘。
The outer coatings adopted will recall the existence of simple granite walls, with aluminum frames and glass cloths. All the logic of the architectural intervention goes in the sense of minimizing the impacts of the intervention, trying to integrate as much as possible the architecture in the place, maintaining the morphology of the land and the existing afforestation. Some exterior wall panels will be in granite masonry, with an inner cloth in plasterboard, holding between them an air box insulated and insulated. The structure will be in reinforced concrete. The exterior window frames will be white aluminum, with double glazing. The cover will be insulated with extruded polyurethane sheets, Roof-Mate / Dow type, and plasma-ceramic tile coated.
The outer coatings adopted will recall the existence of simple granite walls, with aluminum frames and glass cloths. All the logic of the architectural intervention goes in the sense of minimizing the impacts of the intervention, trying to integrate as much as possible the architecture in the place, maintaining the morphology of the land and the existing afforestation. Some exterior wall panels will be in granite masonry, with an inner cloth in plasterboard, holding between them an air box insulated and insulated. The structure will be in reinforced concrete. The exterior window frames will be white aluminum, with double glazing. The cover will be insulated with extruded polyurethane sheets, Roof-Mate / Dow type, and plasma-ceramic tile coated.
屋顶上明显的天窗将是白色拖曳混凝土。从内部的侧面和天花板将光滑和漆成白色。内门将在中密度纤维板漆白色。
The apparent skylight on the roof will be in white towed concrete. From the inside the sides and ceilings will be smooth and painted white. The interior doors will be in MDF lacquered in white.
The apparent skylight on the roof will be in white towed concrete. From the inside the sides and ceilings will be smooth and painted white. The interior doors will be in MDF lacquered in white.
 © Alberto Collet
c.阿尔贝托·科莱特
汽车路面和行人循环路面将由蓝色花岗岩立方体组成,边缘保持5厘米左右,没有导轨,铺设在压实土上的砂垫层中。这片土地将保持其自然状态。
The pavement of automobile and pedestrian circulation will be constituted by cube of blue granite, maintaining joints with about 5 cm of edge, without guides and laid in sand cushion on compacted soil. The land will be maintained in its natural state.
The pavement of automobile and pedestrian circulation will be constituted by cube of blue granite, maintaining joints with about 5 cm of edge, without guides and laid in sand cushion on compacted soil. The land will be maintained in its natural state.
 © Alberto Collet
c.阿尔贝托·科莱特
它还有两个可供残疾人使用的厕所设施,有足够的流量免费使用厕所。这座大楼的设计是为了确保有特殊需要/流动性的人使用它。
It also has two toilet facilities that can be used by disabled people, with enough circulation for free access to the toilet. The building is designed to ensure its use by people with special needs / mobility.
It also has two toilet facilities that can be used by disabled people, with enough circulation for free access to the toilet. The building is designed to ensure its use by people with special needs / mobility.
 © Alberto Collet
c.阿尔贝托·科莱特
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

李蒙

什么也没写

1784 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年