Forsyning Helsingør Operations Center Christensen - Co. Architects

2018-12-26 01:00
架构师提供的文本描述。赫尔辛埃尔发电厂新总部的设计支持了市政府可持续供应技术的叙述-从废水处理到能源和废物处理。该项目包括立方体和运营设施,这两座建筑将与发电厂毗邻,并有其独特的建筑结构。该设施在中央工作区周围形成一个保护屏障,同时屏蔽周围环境的噪音。
Text description provided by the architects. The design for Helsingør Power Plant´s new HQ supports the narrative about the municipality’s sustainable supply technologies – from wastewater treatment to energy and waste handling. The project comprises the Cube and Operating Facilities, two buildings that will stand adjacent to the power plant with its distinctive architecture. The facility forms a protective shield around the central working area while screening the surroundings from noise.
Text description provided by the architects. The design for Helsingør Power Plant´s new HQ supports the narrative about the municipality’s sustainable supply technologies – from wastewater treatment to energy and waste handling. The project comprises the Cube and Operating Facilities, two buildings that will stand adjacent to the power plant with its distinctive architecture. The facility forms a protective shield around the central working area while screening the surroundings from noise.
 © Niels Nygaard
尼尔斯·尼加德
立方体是一个生锈-红色的建筑,里面的钢与周围的颜色相对应。建筑内部开辟了一个跨学科协作的空间。一楼有行政职能、一个客户中心和一个展览区,在一个心房周围组织,在那里日光从大型天灯中流出。从一楼的客户中心可以看到整个建筑的视图。
The Cube is a rusty-red building clad in corteen steel that corresponds with the colors of the surroundings. Inside the building opens up a space for interdisciplinary collaboration. The ground floor houses administrative functions, a customer centre, and an exhibition area, organized around an atrium, where daylight flows from large skylights. From the customer centre on the ground floor, there are views to the entire building.
The Cube is a rusty-red building clad in corteen steel that corresponds with the colors of the surroundings. Inside the building opens up a space for interdisciplinary collaboration. The ground floor houses administrative functions, a customer centre, and an exhibition area, organized around an atrium, where daylight flows from large skylights. From the customer centre on the ground floor, there are views to the entire building.
 
 
在顾客中心上方的阳台上,有一个休息室和食堂,而办公室则放在顶层。操作设施容纳所有的操作,并有简单的倾斜屋顶的车库;在这里,存储区是建立在一个开放的庭院周围。
On a balcony above the customer centre, there is a lounge and canteen, while offices are placed on the top floors. The Operating Facilities house all operations and has simple lean-to roofs for garages; here the storage areas are built around an open courtyard.
On a balcony above the customer centre, there is a lounge and canteen, while offices are placed on the top floors. The Operating Facilities house all operations and has simple lean-to roofs for garages; here the storage areas are built around an open courtyard.
 © Niels Nygaard
尼尔斯·尼加德
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

万物静默如初

什么也没写

1898 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年