House BL Hugo Monte

2018-12-31 02:00
 © João Morgado
·若昂·莫尔加多
架构师提供的文本描述。尽管位于一个复杂的农村环境的特点,BL房子发展了一个真正的关系与外部环境,通过一个扩大的露台,导致一个放松和沉思沉陷的火坑。宽敞和光线充足的入口大厅建议其他的房子空间,并结合了三层,以一种直截了当的方式。
Text description provided by the architects. Despite located in a rural context of complex characterization the BL house develops a true relation with the exterior surroundings through an extended patio that leads to a relaxing and contemplative sunken fire pit. The spacious and light –filled entrance hall suggests the other house spaces and combines the three floors in a straightforward way.
Text description provided by the architects. Despite located in a rural context of complex characterization the BL house develops a true relation with the exterior surroundings through an extended patio that leads to a relaxing and contemplative sunken fire pit. The spacious and light –filled entrance hall suggests the other house spaces and combines the three floors in a straightforward way.
 © João Morgado
·若昂·莫尔加多
该提议是建立一片东西长方形地块,面积为2.748,00平方米。由于发起人建立了初步计划,我们选择了3层楼的建筑来考虑房屋不同层次的日常需求。
The proposal is for a rectangular shaped east/west plot of land with 2.748,00 m² . With a well stablished initial programm by the promoters, we opted for a 3 floor construction to contemplate the daily demands required by the different levels of the house.
The proposal is for a rectangular shaped east/west plot of land with 2.748,00 m² . With a well stablished initial programm by the promoters, we opted for a 3 floor construction to contemplate the daily demands required by the different levels of the house.
 © João Morgado
·若昂·莫尔加多
 Implantation

                            
 © João Morgado
·若昂·莫尔加多
地下室结合车库,通过一个外部坡道,提供过渡之间的水平。两个储藏室,一个技术区域和一个房间注定是一个工作空间,完成剩余的区域。入口层(街道层)通过一个欢迎的双层大厅空间来容纳社会功能,那里是通往所有楼层的楼梯。
The basement incorporates the garage with acess through a exterior ramp that provides the transition between levels. Two storage rooms, a technnical area and a room destinated to be a work out space complete the remaining area. The entrance floor (street level) houses the social functions through a welcoming  double high hall space where the staircase that gives acess to all the floors is located.
The basement incorporates the garage with acess through a exterior ramp that provides the transition between levels. Two storage rooms, a technnical area and a room destinated to be a work out space complete the remaining area. The entrance floor (street level) houses the social functions through a welcoming  double high hall space where the staircase that gives acess to all the floors is located.
 © João Morgado
·若昂·莫尔加多
从这里,一个办公室和一个洗漱设施被分配,客厅和厨房是可以到达的,并且可以在视线中共享相同的外部区域,可以通过充足的玻璃板来实现,使这些区域在视觉上和功能上都更加接近。
From here an office and a toillet facility  are distributed, and the living room and kitchen are reachable and in sight sharing the same exterior area, accecible through ample glass panels that keep this areas closer, visually and functionally.
From here an office and a toillet facility  are distributed, and the living room and kitchen are reachable and in sight sharing the same exterior area, accecible through ample glass panels that keep this areas closer, visually and functionally.
 © João Morgado
·若昂·莫尔加多
楼上有一个阅读休息室,连接到双层大厅空间,并一直延伸到走廊,里面有衣橱,两间房间由厕所设施内部连接。最后,面对西方,我们发现主卧室有厕所设施,一个步入式壁橱和一个可以俯瞰花园的宽敞阳台。
The upper floor presents itself with a reading lounge that connects to the double high hall space and continues to a corridor  with closets that serve 2 rooms internally connected by a toilet facility. At the end and facing west we find the master bedroom with toilet facility, a walk-in closet and a wide balcony overlooking the garden.
The upper floor presents itself with a reading lounge that connects to the double high hall space and continues to a corridor  with closets that serve 2 rooms internally connected by a toilet facility. At the end and facing west we find the master bedroom with toilet facility, a walk-in closet and a wide balcony overlooking the garden.
 © João Morgado
·若昂·莫尔加多
在外部地区,百年的软木橡树被认为是加强园林布局和加强气氛的主要工作,建造了一个沉陷的火坑作为聚集地和沉思的外部场所。
On the exterior area the hundred-year-old cork oaks were given a major importance on stablishing the garden layout and atmosphere  enhanced with the construction of a sunken fire pit as a gathering and contemplative exterior spot...
On the exterior area the hundred-year-old cork oaks were given a major importance on stablishing the garden layout and atmosphere  enhanced with the construction of a sunken fire pit as a gathering and contemplative exterior spot...
 © João Morgado
·若昂·莫尔加多
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Hugo Monte
Location Póvoa de Varzim, Portugal
Area 526.0 m2
Project Year 2017
Photographer João Morgado
Category Houses
Manufacturers Loading...

                    

举报

张佳玮

什么也没写

1789 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    学习【特惠】
    所有听书免费、课程特价
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年