Performative Bond Martins Architecture Office

2019-01-01 08:00
架构师提供的文本描述。一家49平方米的商店坐落在一家第一代购物中心,试图抵制这种遗弃。由于它的位置在市中心,仍然有一些活动,尽管部分占领是商店的标志是连续的转变,创造了郊区居民的调色板。
Text description provided by the architects. A 49 sqm store is located in a 1st generation shopping mall that tries to resist the abandonment. Due to its location in the city center, there is still some activity although part of the occupation are the shops marked by successive transformations that create a palette of the suburbanite.
Text description provided by the architects. A 49 sqm store is located in a 1st generation shopping mall that tries to resist the abandonment. Due to its location in the city center, there is still some activity although part of the occupation are the shops marked by successive transformations that create a palette of the suburbanite.
 
该项目本身是雄心勃勃的尝试整合,通过促进一个表现,风格化,简化的空间,对比其所有的价格与其周围的环境。该项目由一个东方医学中心组成,该中心必须以控制成本建造。建议对所有基础设施进行调整,重新安置浴室,使之成为候诊室和工作间之间的调解空间。
The project itself is ambitious in its attempt of integration by promoting a performative, stylized, simplified space that contrasts in all its valences with its surroundings. The program consists of an oriental medicine center that had to be built at a controlled cost. It's proposed an adjustment in all the infrastructures and the relocation of the bathroom which becomes a space of mediation between the waiting room and the workroom.
The project itself is ambitious in its attempt of integration by promoting a performative, stylized, simplified space that contrasts in all its valences with its surroundings. The program consists of an oriental medicine center that had to be built at a controlled cost. It's proposed an adjustment in all the infrastructures and the relocation of the bathroom which becomes a space of mediation between the waiting room and the workroom.
 Floor Plan

                            
接待处提出了一个“盒子里的盒子”,显示商店的原始和基础设施周边,画出一个没有任何标志的风景空间。这一策略解决了建筑特征的最低限度使用,并启动了整个室内气氛,这只是油漆和增加了一个新的路面顶部的边缘。工作舱的细分由漂浮在空间的飞机组成,允许治疗师动态使用,创造一种独特的治疗氛围。
The reception proposes a "box inside a box" showing the original and infrastructural perimeter of the store, drawing a scenic space stripped of any signs. This strategy solves the minimal use of the building features and launches the entire interior atmosphere that was only painted and added a skirting on top of the new pavement. The subdivision of the work cabins is constituted by planes that float in space allowing a dynamic use by the therapist creating a unique atmosphere of treatment.
The reception proposes a "box inside a box" showing the original and infrastructural perimeter of the store, drawing a scenic space stripped of any signs. This strategy solves the minimal use of the building features and launches the entire interior atmosphere that was only painted and added a skirting on top of the new pavement. The subdivision of the work cabins is constituted by planes that float in space allowing a dynamic use by the therapist creating a unique atmosphere of treatment.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Martins Architecture Office
Location Braga, Portugal
Team José Martins, Marta Machado, Marina Carbia
Area 49.0 m2
Project Year 2018
Photographs NUDO
Category Renovation

                    

举报

阿部窄

什么也没写

1792 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    学习【特惠】
    所有听书免费、课程特价
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年