Vita Planet YPYC Architects

2019-01-03 19:00
架构师提供的文本描述。VitaPlanet是一家珠宝选择店,充满了由世界前沿设计师完成的作品,同时提供了一种离线可触摸的体验。维塔星球不像传统的选择店那样冷酷乏味,而是坐落在一座古老住宅的底层,这激发了一种难得的空间体验。
Text description provided by the architects. Vita Planet is a jewelry selection store filled with works done by worldwide cutting edge designers while offering a touchable experience offline. Instead of the cold style and boring location of traditional selection store, Vita Planet is located in the bottom floor of a old residential building which stimulate a rare space experience. 
Text description provided by the architects. Vita Planet is a jewelry selection store filled with works done by worldwide cutting edge designers while offering a touchable experience offline. Instead of the cold style and boring location of traditional selection store, Vita Planet is located in the bottom floor of a old residential building which stimulate a rare space experience. 
 © PROJECTION
© PROJECTION
这一空间分为三章,每一章都有着独特的色彩和情感,客人好奇地进入这个空间,在房间的尽头,他们到达了一个平静的精神空间。
The space is seperated into three chapter, each chapter owns a unique color and emotion, guests entering the space with curiosity and at the end of the room, they reach a calm spiritual space. 
The space is seperated into three chapter, each chapter owns a unique color and emotion, guests entering the space with curiosity and at the end of the room, they reach a calm spiritual space. 
 
我们把存储的深度从恶劣的条件转移到一个独特的空间元素,随着单一色调的传播,我们创造了一个温暖的时空隧道。
We transfer the depth of the store from a bad condition to a unique element of the space, with the spread of single tone, we create a warm tunnel of time and space. 
We transfer the depth of the store from a bad condition to a unique element of the space, with the spread of single tone, we create a warm tunnel of time and space. 
 © PROJECTION
© PROJECTION
通过拱门,游客们感觉像到达了一个未知的星球,但是在向前移动的时候,视觉联系与游客保持着友好的伙伴关系。
Through the arch, visitors felt like reaching an unkonw planet, but while moving forward, the visual connection keeps a friendly companion to the visitor. 
Through the arch, visitors felt like reaching an unkonw planet, but while moving forward, the visual connection keeps a friendly companion to the visitor. 
 © PROJECTION
© PROJECTION
 © PROJECTION
© PROJECTION
在循环结束时,一卷印刷的玻璃会将天然的光柔和地进入空间,从而增强舒适的空间气氛。
A roll of printed glass at the end of the circulation invites the natrual light gently into the space, enhancing the cozy space atomosphere. 
A roll of printed glass at the end of the circulation invites the natrual light gently into the space, enhancing the cozy space atomosphere. 
 © PROJECTION
© PROJECTION
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

设计的设

什么也没写

1789 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部