Kindergarten Biuro Toprojekt

2019-01-07 03:00
架构师提供的文本描述。学前教育是人类发展过程中最重要的阶段之一,因此,我们应该注意这一过程所处的空间质量。儿童是不可低估的,只能提供彩色室内装饰。孩子是一个严肃、敏感的接受者,他对设计师提出了最高的要求。
Text description provided by the architects. Pre-school education is one of the most important stages in human development, so we should carefully care for the quality of space in which this process takes place. Children cannot be underestimated and serve only colored interiors. A child is a serious, sensitive recipient who puts the highest demands on the designer.
Text description provided by the architects. Pre-school education is one of the most important stages in human development, so we should carefully care for the quality of space in which this process takes place. Children cannot be underestimated and serve only colored interiors. A child is a serious, sensitive recipient who puts the highest demands on the designer.
 © Juliusz Sokołowski, Wojciech Bęczarski
(C)Juliusz Sokołowski,Wojciech BęCharski
在Ż区郊区的kleszczówka区中心建立了一所五支派幼儿园。附近的环境是混乱的独栋建筑。再往前一点,你可以看到四个街区的小集群。在这个环境中,幼儿园是一个空间和新的质量。
A five-branch kindergarten was established in the center of Kleszczówka district in the suburbs of Żory. The immediate environment is dominated by chaotic single-family buildings. A little further you can meet small clusters of four blocks. In this environment, the kindergarten is the space and new quality.
A five-branch kindergarten was established in the center of Kleszczówka district in the suburbs of Żory. The immediate environment is dominated by chaotic single-family buildings. A little further you can meet small clusters of four blocks. In this environment, the kindergarten is the space and new quality.
 © Juliusz Sokołowski, Wojciech Bęczarski
(C)Juliusz Sokołowski,Wojciech BęCharski
一小块不规则形状的小块,类似于一个三角形,用于在一所现有的学校中建造学前部分,施加了相当多的两层楼的解决方案,虽然有点压倒性,但给操场留下了一点空间。相反,我们决定建造一座有圆角的单层建筑,它几乎填满了所有可能的表面,而在户外游戏中,我们设计了一个大型屋顶露台。
A small parcel of an irregular shape similar to a triangle intended for the construction of a pre-school segment at an existing school, imposed rather two-story solutions, although a little overwhelming, but leaving a little space for the playground. Instead, we decided to have a one-story building with rounded corners, which filled almost all of the possible surface, and for the outdoor play, we designed a large roof terrace.
A small parcel of an irregular shape similar to a triangle intended for the construction of a pre-school segment at an existing school, imposed rather two-story solutions, although a little overwhelming, but leaving a little space for the playground. Instead, we decided to have a one-story building with rounded corners, which filled almost all of the possible surface, and for the outdoor play, we designed a large roof terrace.
 © Juliusz Sokołowski, Wojciech Bęczarski
(C)Juliusz Sokołowski,Wojciech BęCharski
 
 © Juliusz Sokołowski, Wojciech Bęczarski
(C)Juliusz Sokołowski,Wojciech BęCharski
为了让所有房间和通讯空间都能进入日光,我们在幼儿园的中心放了一个长方形的中庭,这是一片外面的世界,雪和雨水以及不断变化的阳光。开启工作,钢楼梯可以从中庭到屋顶。一个流线型的木质露台,中间有两个绿色的圆形岛屿,鼓励孩子们在越来越多的轨道上奔跑。在露台外,屋顶表面覆盖着观赏草。遗憾的是,在建筑过程中,在地块的边缘不可能保留古老的草木,这会使露台部分遮荫。你得等几年才能买到新树。
To provide access to daylight to all rooms and communication spaces, we put a rectangular atrium into the center of the kindergarten, a piece of the outside world into which snow and rainfall and constantly changing sunlight. Openwork, steel stairs can get from the atrium to the roof. A streamlined, wood-covered terrace with two circular islands of green in the middle encourages children to run on more and more tracks. Outside the terrace, the roof surface is covered with ornamental grasses. It is a pity that during the construction it was not possible to keep old acacias at the border of the plot, which would partly shade the terrace. You will have to wait for a few years for new trees.
To provide access to daylight to all rooms and communication spaces, we put a rectangular atrium into the center of the kindergarten, a piece of the outside world into which snow and rainfall and constantly changing sunlight. Openwork, steel stairs can get from the atrium to the roof. A streamlined, wood-covered terrace with two circular islands of green in the middle encourages children to run on more and more tracks. Outside the terrace, the roof surface is covered with ornamental grasses. It is a pity that during the construction it was not possible to keep old acacias at the border of the plot, which would partly shade the terrace. You will have to wait for a few years for new trees.
 © Juliusz Sokołowski, Wojciech Bęczarski
(C)Juliusz Sokołowski,Wojciech BęCharski
圆角三角形,混凝土墙有不规则的穿孔。矿物羊毛使垂直板精确变暖。墙线保持流体。
A triangle with rounded corners and irregular perforation of concrete walls. The mineral wool enabled precise warming of the vertical planks. The wall line remains fluid.
A triangle with rounded corners and irregular perforation of concrete walls. The mineral wool enabled precise warming of the vertical planks. The wall line remains fluid.
 © Juliusz Sokołowski, Wojciech Bęczarski
(C)Juliusz Sokołowski,Wojciech BęCharski
钢筋混凝土墙与热交换器和加热系统一起工作。矿物羊毛在夏季保护。水分,可以追溯到保温层,被排放到外面。这种狭缝对过热有不同的影响。羊毛作为一种完全不易燃的材料,可以将火灾危险降到最低。
Reinforced concrete walls work with heat exchanger and heating systems. Mineral wool protects during the summer. Moisture, which could trace in the thermal insulation layer, is discharged to the outside. This slit has a different effect on overheating. Wool as a completely non-flammable material reduces the fire risk to a minimum.
Reinforced concrete walls work with heat exchanger and heating systems. Mineral wool protects during the summer. Moisture, which could trace in the thermal insulation layer, is discharged to the outside. This slit has a different effect on overheating. Wool as a completely non-flammable material reduces the fire risk to a minimum.
 © Juliusz Sokołowski, Wojciech Bęczarski
(C)Juliusz Sokołowski,Wojciech BęCharski
钢筋混凝土墙与地面热交换器、采暖通风系统完美配合,构成了优良的冷热补偿器。矿物羊毛保护建筑免受外部能量损失和夏季过度获取的影响。
Reinforced concrete walls work perfectly with a ground heat exchanger and heating and ventilation systems, constituting an excellent heat and cold compensator. Mineral wool protects the building from the loss of energy outside and its excessive acquisition during the summer.
Reinforced concrete walls work perfectly with a ground heat exchanger and heating and ventilation systems, constituting an excellent heat and cold compensator. Mineral wool protects the building from the loss of energy outside and its excessive acquisition during the summer.
 © Juliusz Sokołowski, Wojciech Bęczarski
(C)Juliusz Sokołowski,Wojciech BęCharski
 © Juliusz Sokołowski, Wojciech Bęczarski
(C)Juliusz Sokołowski,Wojciech BęCharski
垂直板的覆层也用外墙覆盖。墙和屋顶自然会变老,树会长,草会变厚。从年景来看,建筑物的功能和老化对我们-也许更重要-从它投入使用时的外观来看也是非常重要的。
The cladding of the vertical boards has also been covered with external walls. The walls and roof will naturally grow old, the trees grow and the grass will thicken. The functioning and aging of a building in the perspective of years is also for us - and perhaps even more - important from its appearance at the time of putting into use.
The cladding of the vertical boards has also been covered with external walls. The walls and roof will naturally grow old, the trees grow and the grass will thicken. The functioning and aging of a building in the perspective of years is also for us - and perhaps even more - important from its appearance at the time of putting into use.
 © Juliusz Sokołowski, Wojciech Bęczarski
(C)Juliusz Sokołowski,Wojciech BęCharski
一个流线型的木头覆盖着三个圆形岛屿的露台。在露台外,屋顶表面覆盖着观赏植物。旧建筑是不可能保留的,这将是露台的一些阴影。你将不得不等待几年才能得到新的树木。该项目已获得众多奖项,并被提名为欧盟米斯奖2019年。
A streamlined, wood-covered terrace with three circular islands. Outside the terrace, the roof surface is covered with ornamental grasses. It is not possible to keep the old building, which would be some of the shades of the terrace. You will have to wait for a few years for new trees. The project has received numerous awards and is nominated for EU Mies award 2019.
A streamlined, wood-covered terrace with three circular islands. Outside the terrace, the roof surface is covered with ornamental grasses. It is not possible to keep the old building, which would be some of the shades of the terrace. You will have to wait for a few years for new trees. The project has received numerous awards and is nominated for EU Mies award 2019.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

阿部窄

什么也没写

1792 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    学习【特惠】
    所有听书免费、课程特价
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年