Marta House Estudio Borrachia

2019-01-08 12:00
架构师提供的文本描述。玛尔塔之家是工作室用类似策略所做的一系列作品的一部分;新发现的文物,试图将它们与布宜诺斯艾利斯屋顶的独特性质联系起来,并引入一系列与自然环境、城市下方的自然以及重新估价的关系,它提出了在城市的粗劣需求与为人类和在这些地区与人类共存或可能共存的所有物种创造仁慈景观的可能性之间的方法。
Text description provided by the architects. The Marta House is part of a set of works that the studio has been doing with similar strategies; newborn artifacts located over the existing, trying to link them with the unique nature of the Buenos Aires roofs, as well as introducing a series of relationships with the natural environment, the nature that lies beneath the city, and that when revalued, it raises methods of approach between the crude need of the urban and the possibility of generating landscapes of kindness for the human being and all the species that coexist or could coexist with him in these areas.
Text description provided by the architects. The Marta House is part of a set of works that the studio has been doing with similar strategies; newborn artifacts located over the existing, trying to link them with the unique nature of the Buenos Aires roofs, as well as introducing a series of relationships with the natural environment, the nature that lies beneath the city, and that when revalued, it raises methods of approach between the crude need of the urban and the possibility of generating landscapes of kindness for the human being and all the species that coexist or could coexist with him in these areas.
 © Fernando Schapochnik
c:Fernando Schapochnik
 First Floor Plan
一层平面图
 © Fernando Schapochnik
c:Fernando Schapochnik
这座房子是20世纪上半叶的一栋独栋住宅,典型的布宜诺斯艾利斯中心区。它是为一个六口之家设计的,一个有4个孩子的婚姻,年龄从9岁到14岁不等。该方案除了改善空间和在现有底层建立一个新的组织外,还包括在楼上纳入一个主卧室、储存空间和服务,以及调整烧烤部门,以便利用屋顶作为家庭活动的扩展。
The house is a single-family house from the first part of century 20, typical of Buenos Aires central districts. It was designed for a six-member family, a marriage with 4 children, with ages ranging from 9 to 14 years. The program included, in addition to spatial improvements and a new organization on the existing ground floor, the incorporation of a master bedroom upstairs, storage space and services and the readjustment of a grill sector with a view to using the Roof as an expansion for family events.
The house is a single-family house from the first part of century 20, typical of Buenos Aires central districts. It was designed for a six-member family, a marriage with 4 children, with ages ranging from 9 to 14 years. The program included, in addition to spatial improvements and a new organization on the existing ground floor, the incorporation of a master bedroom upstairs, storage space and services and the readjustment of a grill sector with a view to using the Roof as an expansion for family events.
 © Fernando Schapochnik
c:Fernando Schapochnik
 Longitudinal Section

                            
 © Fernando Schapochnik
c:Fernando Schapochnik
该扩展模块增加到上层,作为一个单一的部分,其中包含了进入梯子,并用金属皮每一个组成它的元素之一,使新的和现有的,当它悬停在街道上,它覆盖了一个悬臂进入房屋,赋予它的个性。
The expansion module added to the upper floor, works as a single piece that contains the access ladder and wraps with a metallic skin each one of the elements that compose it, unifying the new with the existing, and that when hovering towards the street, it covers with a cantilever the access to the house and endows it with personality.
The expansion module added to the upper floor, works as a single piece that contains the access ladder and wraps with a metallic skin each one of the elements that compose it, unifying the new with the existing, and that when hovering towards the street, it covers with a cantilever the access to the house and endows it with personality.
 Transversal Section
横断面
 © Fernando Schapochnik
c:Fernando Schapochnik
楼梯上出现了天窗,以改善底层的气候条件(现在还增加了新窗户和交叉通风),使其打开后可以排出热空气,在夏季产生非常有用的壁炉效果,并在循环中引入自然光。
A skylight on the staircase was born to improve the climatic condition of the ground floor (which now also adds new windows and cross ventilation) allowing its opening to evacuate the hot air, generating a very useful fireplace effect in summer, as well as introducing natural light in the circulation.
A skylight on the staircase was born to improve the climatic condition of the ground floor (which now also adds new windows and cross ventilation) allowing its opening to evacuate the hot air, generating a very useful fireplace effect in summer, as well as introducing natural light in the circulation.
 © Fernando Schapochnik
c:Fernando Schapochnik
在房子的中心,一个被重新估价的庭院作为公共和私人区域的一个表达者,并建立了将楼梯合并为一个折叠的框架,而这个折叠是从现存的空间中产生的。与天窗一起,它们产生一个变形的作品,从某些角度被视为棱镜,但从这里,它寄生,并被引入到原来的建筑中寻找空位。
In the center of the house,  a revalued courtyard works as an articulator of public and private areas and builds the framework for the incorporation of the staircase as a fold that arises from the volume perched on the existing. In conjunction with the skylight, they produce a deformation of the piece that from some angles is seen as a prism, but from here, it parasitizes and is introduced finding vacant spaces in the original construction.
In the center of the house,  a revalued courtyard works as an articulator of public and private areas and builds the framework for the incorporation of the staircase as a fold that arises from the volume perched on the existing. In conjunction with the skylight, they produce a deformation of the piece that from some angles is seen as a prism, but from here, it parasitizes and is introduced finding vacant spaces in the original construction.
在这个完全由干燥和覆盖在金属板上的新卷中,增加了一组锚的编织,这些锚附在薄板的紧固螺钉上,以便将来能得到新的植物皮,并表现出对各种物种、植物、鸟类和昆虫的支持,将立面改造成一种花园或垂直生态系统,从而完成建筑,为城市的本质做出贡献。
To this new volume, completely built in dry and covered in sheet metal, is added a weave of anchors, attached to the fastening screws of the sheet, in order to allow future receive a new vegetable skin and behaving as support for a great variety of species, plants, birds and insects, transforming the facade into a kind of garden or vertical ecosystem that completes the architecture generating a contribution to the nature of the city.
To this new volume, completely built in dry and covered in sheet metal, is added a weave of anchors, attached to the fastening screws of the sheet, in order to allow future receive a new vegetable skin and behaving as support for a great variety of species, plants, birds and insects, transforming the facade into a kind of garden or vertical ecosystem that completes the architecture generating a contribution to the nature of the city.
 © Fernando Schapochnik
c:Fernando Schapochnik
我们假设,随着这些人工制品的繁衍,与自然的,盘旋在构造的织物之上,人们可以想到密度的增加,这与​​为我们居住在其中的成千上万的生物体和微生物建立一个更人性化、更宜人的城市的想法是不相悖的。
We assume that with the multiplication of these artifacts involved with the natural, hovering above the constructed fabric, one could think of an increase in density that is not contrary to the idea of ​​achieving a more human and pleasant city for all the thousands of organisms and microorganisms that we inhabit in it.
We assume that with the multiplication of these artifacts involved with the natural, hovering above the constructed fabric, one could think of an increase in density that is not contrary to the idea of ​​achieving a more human and pleasant city for all the thousands of organisms and microorganisms that we inhabit in it.
 © Fernando Schapochnik
c:Fernando Schapochnik
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

Kid AB

什么也没写

1788 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部