Generation Gain Architectural Farm

2019-01-08 03:00
架构师提供的文本描述。该项目包括一座1930年半独立住宅的翻新和扩建,以容纳3代家庭成员,并增加业主的老年父母。现有的房子以前进行了扩建和重新配置,导致一系列房间的底层布局,在这些房间中,彼此之间和现有成熟的南面花园之间的连接非常差。
Text description provided by the architects. The project comprises of the renovation and extension to rear of a 1930′s semi-detached house to accommodate 3 generations of a family with the addition of the owner’s elderly parents. The existing house was previously extended and reconfigured resulting in a ground floor layout of a series of rooms which where underutilised with very poor connections to each other and to the existing mature south facing garden.
Text description provided by the architects. The project comprises of the renovation and extension to rear of a 1930′s semi-detached house to accommodate 3 generations of a family with the addition of the owner’s elderly parents. The existing house was previously extended and reconfigured resulting in a ground floor layout of a series of rooms which where underutilised with very poor connections to each other and to the existing mature south facing garden.
 © Ste Murray
(C)Ste Murray
简报呼吁提供睡眠和浴室设施,为老年人提供半独立的空间,为所有三代人提供一个新的家庭空间,并改善与花园的互动。
The brief called for the provision of sleeping and bathroom facilities to provide semi-independent space for the elder generation, a new family room for all 3 generations to share and improved engagement with the garden.
The brief called for the provision of sleeping and bathroom facilities to provide semi-independent space for the elder generation, a new family room for all 3 generations to share and improved engagement with the garden.
 © Ste Murray
(C)Ste Murray
实现这一目标的方法是重新配置底层,将内部隔间移至后面的一系列房间和扩展部分,以创建一个大家庭房间,并插入一个隔板,以重新创建一个独立的前厅,现在已成为一间卧室。
This was achieved with the reconfiguring of the ground floor by removing the internal partitions to the rear series of rooms and extensions to create a large family room and inserting a partition to recreate an independent front room which acts now as a bedroom.
This was achieved with the reconfiguring of the ground floor by removing the internal partitions to the rear series of rooms and extensions to create a large family room and inserting a partition to recreate an independent front room which acts now as a bedroom.
 © Ste Murray
(C)Ste Murray
 © Ste Murray
(C)Ste Murray
在原来的房子的后部又提供了5平方米的面积,并在扩大的家庭房间中提供了足够的空间,以庆祝家庭一代的收获,并在房子和花园之间形成一个门槛。这增加了一个窗口的座位,一个炉子和覆盖的外部空间。
An additional 5 sqm was provided to the rear of the original house and extensions providing sufficient space in the enlarged family room, to celebrate the families Generation Gain and to form a threshold between the house and garden. This addition provides a window seat, a stove and covered external space.
An additional 5 sqm was provided to the rear of the original house and extensions providing sufficient space in the enlarged family room, to celebrate the families Generation Gain and to form a threshold between the house and garden. This addition provides a window seat, a stove and covered external space.
 
新的手工砖结构的形式源于并庆祝共同的积极价值观,即培育、庇护和支持这种新的代际关系。火/烟囱支撑了新结构,而锯齿砖的细节提供了隐私和一种围护感,同时为新的木材覆盖屋顶提供了支持,后者取代了旧的延伸屋顶,并将凹进的枢轴门道划过帆,为花园提供了一个外部的遮蔽空间。花园是通过一系列联锁的阶梯庭院从外部覆盖的空间进入的。
The form of the new handmade brick structure is derived from and celebrates the shared positive values of Nurturing, Shelter and Support of this new inter generational relationship. The fire/chimney grounds the new structure, while the saw tooth brick detail provides privacy and a sense of enclosure while providing support to the new timber clad roof, which replaced the old extension roofs and over sails the recessed pivot doorway to provide an external sheltered space addressing the garden. The garden is accessed from the external covered space via a series of interlocking stepped patios.
The form of the new handmade brick structure is derived from and celebrates the shared positive values of Nurturing, Shelter and Support of this new inter generational relationship. The fire/chimney grounds the new structure, while the saw tooth brick detail provides privacy and a sense of enclosure while providing support to the new timber clad roof, which replaced the old extension roofs and over sails the recessed pivot doorway to provide an external sheltered space addressing the garden. The garden is accessed from the external covered space via a series of interlocking stepped patios.
 © Ste Murray
(C)Ste Murray
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

Kid AB

什么也没写

1788 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部