Els Terrats LoCa Studio

2019-01-12 09:00
合作者玛丽亚·露西亚·西塞罗和艾娜·阿莱曼尼咨询公司佩佩·奥尔特加-OTG 3客户Josep Maria Arauzo和Carme López预算120.000欧元更多规格更少规格
Collaborators Maria Lucia Cicero and Ayna Alemany Consultants Pepe Ortega - OTG3 Clients Josep Maria Arauzo and Carme López Budget 120.000€ More Specs Less Specs
Collaborators Maria Lucia Cicero and Ayna Alemany Consultants Pepe Ortega - OTG3 Clients Josep Maria Arauzo and Carme López Budget 120.000€ More Specs Less Specs
 © Pol Viladoms
Pol Viladoms
架构师提供的文本描述。直到二十世纪中叶在西班牙建造的建筑物,仍然在一些地位良好的地区为门卫建造了一套公寓。由于阁楼被认为是建筑物中最糟糕和最小的地方,所以这里是接待负责门禁和打扫的人的地方。
Text description provided by the architects. Buildings constructed until mid of XX century in Spain, and still in certain well standing areas incorporated an apartment for the doorman. Since it was considered that the penthouse was the worse and smallest place of the building, this was the place where to accommodate people in charge of the door control and cleaning.
Text description provided by the architects. Buildings constructed until mid of XX century in Spain, and still in certain well standing areas incorporated an apartment for the doorman. Since it was considered that the penthouse was the worse and smallest place of the building, this was the place where to accommodate people in charge of the door control and cleaning.
 
今天,这些空间归社区所有,并被重新发现给那些获得了在拥挤的城市环境中享受开放空间的机会的人。
Today, those spaces go to the community ownership and are rediscovered to people who acquired as an opportunity to enjoy the open space in crowd city environments.
Today, those spaces go to the community ownership and are rediscovered to people who acquired as an opportunity to enjoy the open space in crowd city environments.
 © Pol Viladoms
Pol Viladoms
这幢楼的门卫在退休前一直住在这间公寓里。这个狭小、黑暗、与世隔绝的空间是一个住在下面的邻居获得的,这是他们扩大家庭空间的一个机会。这家人想要一个额外的空间,独立于他们的房子,在那里庆祝,学习,阅读,或加入自然光。
The doorman of the building had this apartment until he was retired from service. The small, tiny, dark and isolated space was acquired by a neighbor living below as an opportunity to expand their family space outside. The family wanted an extra space, independent from their house, where to celebrate, study, read, or just join natural light.
The doorman of the building had this apartment until he was retired from service. The small, tiny, dark and isolated space was acquired by a neighbor living below as an opportunity to expand their family space outside. The family wanted an extra space, independent from their house, where to celebrate, study, read, or just join natural light.
 © Pol Viladoms
Pol Viladoms
挑战是打开通向露台的公寓,并尽可能让过渡空间尽可能地过渡。在两个FaherAdes中打开窗户,以将内部与北和南露台连接。在公寓的极端情况下,地板被提升到外面的相同水平,并且模糊了外部和内部之间的界限。同样地,为了增强该连接,内部和外部的路面相同,并且可以折叠卡片条以便使开口最大化。
The challenge was to open the apartment to the terraces and connect the spaces making the transition as easiest as possible. Windows were opened in both façades to connect the interior with north and south terraces. The floor was lifted in the extremes of the apartment to be at the same level of the outside and blur the limits between exterior and interior. Likewise to enhance the link, the pavement inside and outside is the same and carpentries can be folded to maximize the opening.
The challenge was to open the apartment to the terraces and connect the spaces making the transition as easiest as possible. Windows were opened in both façades to connect the interior with north and south terraces. The floor was lifted in the extremes of the apartment to be at the same level of the outside and blur the limits between exterior and interior. Likewise to enhance the link, the pavement inside and outside is the same and carpentries can be folded to maximize the opening.
 © Pol Viladoms
Pol Viladoms
 
这套公寓面积不超过60平方米,连接建筑的南北立面,没有任何垂直分隔,提供了一种美妙的感觉和过滤,介于拉穆萨拉的山景和一个舒适的庭院内部。梯田与室内空间有着相似的空间,可以对方向和用途做出反应,并在欢迎和收集长时间阅读和午睡的同时,为夏季晚餐和聚会提供便利。
The apartment of no more than 60m2 connects north and south façades of the building without any vertical division, providing a wonderful feeling and filter, between the mountain views of La Musara and the inside of a cozy courtyard. Terraces which have a similar dimension than the interior space outlined to respond to orientations and uses, and accommodate summer dinners and parties at the same time that welcome and gather long readings and siestas.
The apartment of no more than 60m2 connects north and south façades of the building without any vertical division, providing a wonderful feeling and filter, between the mountain views of La Musara and the inside of a cozy courtyard. Terraces which have a similar dimension than the interior space outlined to respond to orientations and uses, and accommodate summer dinners and parties at the same time that welcome and gather long readings and siestas.
 © Pol Viladoms
Pol Viladoms
为了在庭院内引入自然光,创造与外界紧密相连的氛围,庭院的分隔墙保留了原有的开口,同时扩大了洞口与露台的连接,在入口和厕所的顶部开了一个天窗,使业主们梦想着可以仰望天空洗澡。
To bring natural light inside, and to create the atmosphere of being closely connected to the outside, original openings were kept in the dividing walls on the patios at the same time that openings were enlarged to connect to the terraces and a skylight was opened on top of the entrance and the toilet, to make the owners dream possible of taking shower looking to the sky.
To bring natural light inside, and to create the atmosphere of being closely connected to the outside, original openings were kept in the dividing walls on the patios at the same time that openings were enlarged to connect to the terraces and a skylight was opened on top of the entrance and the toilet, to make the owners dream possible of taking shower looking to the sky.
 © Pol Viladoms
Pol Viladoms
空间的组织是与原有的建筑结构和材料相联系的,以培养使用者的舒适度。木料和灰泥是构成房间的主要元素,而偷窃作品、瓷砖和织物在一般气氛中几乎没有变化。地鼠是可以欣赏的露台!
The organization of the space is linked to the original structure of the building and materials wanted to foster the comfort of the users. Wood and plaster are the main elements configuring the rooms, while steal works, tiles contribute, and fabrics provide little changes in the general atmosphere. Terrats are terraces to enjoy!
The organization of the space is linked to the original structure of the building and materials wanted to foster the comfort of the users. Wood and plaster are the main elements configuring the rooms, while steal works, tiles contribute, and fabrics provide little changes in the general atmosphere. Terrats are terraces to enjoy!
 © Pol Viladoms
Pol Viladoms
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects LoCa Studio
Location Reus, Tarragona, Spain
Architects in Charge Daniel Lorenzo, Carlota Casanova
Area 764.2 ft2
Project Year 2018
Photographs Pol Viladoms
Category Residential
Manufacturers Loading...

                    

举报

万物静默如初

什么也没写

1898 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年